Viime viikot ovat olleet melkoista haipakkaa, vaikka töissä onkin tilanne vähän rauhoittunut. Kummasti siellä saa silti aikaa kulumaan! Perjantain olin lomalla ja vielä pari viikkoa pitäisi jaksaa ennen talvilomaa. Tosin eihän sitä tiedä, vaikka ensi viikolla jo ilmoitettaisiin, että lomaa onkin suorilta pidempään, yt:den tuloksia pitäisi siis tipahtaa ensi viikolla.

Sain hihahuivinkin valmiiksi. Neulonta oli valmis jo jokin aika sitten, mutta päättelyinspiraatiota piti odottaa tovi jos toinenkin.

Ohje Novitan syksy 2008-lehdestä, lankana Rose Mohair, kulutus 239 g, puikot 8mm pyöröt. Kuvauksissa hyödynsin ihanaa ulkoilmaa:

Löysin myös vihdoin kivan ohjeen varastoissa olevalle Eskimo-langalle. Lanka on mun mielestä ihanaa, mutta koskaan sitä ei ole tullut ostettua tarpeeksi. :( Mutta ainakin langoista sai neuletakin lapselle.

Ohje Garnstudio, puikot 8 mm pyöröt, kulutus 185 g.

Molempia lankoja jäi vielä pienet nöttöset jäljelle.

Viikon hyvän työn tein eilen; vein läheiselle ala-asteelle kaksi muovikassillista itselle tarpeettomaksi jääneitä lankoja. Kovasti tuntuivat olevan iloisia. Ja mikä parasta, mä sain lankahyllyä tyhjemmäksi!! :D Täytettä tulikin sit jo aikaisemmin viikolla, mutta niistä juttua myöhemmin.

Nyt jatkamaan lauantaipäivän viettoa, puikoilla neuletakki miehen siskonpojalle. Aurinkoista viikonlopunjatkoa!