Eilen päästiin vihdoin kavereiden kanssa vähän haistelemaan kevättuulia! Ensin meidät nostettiin omasta huoneesta pois ja sieltä sitten suunnistettiin kohti takaovea. Vallu ja Emmi kävelivät pihalle ihan kiltisti, mutta mä jäin Ninnun kanssa vähän tutkimaan takkahuonetta, kunnes meidät sitten nostettiin pihalle asti. Hetken siinä ihmeteltiin, mutta sit taivaalta tippui ruokaa ja tuli kiirus!

Yllättäen tää yks haki kamerankin ja alkoi räpsimään kun mikäkin paparatsi.

3475845305_21e539394a.jpg

Emmi ja Vallu oli toisen salaattikeon kimpussa, mä ja Ninnu toisen. Onneks se kuvas lähinnä vaan Vallua ja Emmiä, et me saatiin tapella kaikessa rauhassa salaatista.

3476653814_b89ebb7ea8.jpg

Tässä kohtaa me oltiin omat salaatit saatu jo syötyä. Piti kiireen vilkkaan siirtyi kohti otollisempia salaattimaisemia!

3475845163_286b478e47.jpg

Sopi sijaa antaa jne. Onneks mä oon isoin, niin saan eniten syötävääkin!

Kun ruoka sit kuitenkin loppu, niin tsippailtiin vähän aikaa vielä terassilla. Me muut yritettiin harhauttaa, kun Ninnu suuntasi kohti tulppaaneja, mut noi huomas sen kuitenkin. Vallu meni sitten sättimään Ninnua (tai sillä tais kyllä olla muut kevään aiheuttamat hommelit mielessä, if you know what I mean.. ;-)) ja se meinas tökkästä Ninnun alas terassilta! Onneks ihmiset saivat kiinni, ennen kuin tippui.

Sitten olikin jo aika mennä takaisin sisälle, kun ei kuulemma ole vielä tarpeeksi lämmin pidempään ulkoiluun. Pistin kuitenkin merkille, että meidän kesäasumukseen oli tullut vähän muutoksia. Sinne oli tullut iso koppi, johon me kaikki mahdutaan hyvin sateensuojaan ja nukkumaan. Aikookohan pistää meidät sinne koko kesäksi??

Jotain ne puhui fiksaavansa tarhaa tänään. Ans kattoo, miltä se sitten ens kerralla näyttää! Nyt kuitenkin takaisin kolistelemaan pitkin seiniä, koska tänään ei oo ruokaa vielä herunut. Hmph!