Se olisi sitten vappuaatto. Voisiko joku vihjaista, mihin alkuvuosi on hulahtanut? Vastahan vuosi vaihtui??

Meidän vappu menee tiukasti puusouvissa. Esitin kutsun keväiseen ulkoiluriehaan myös äidille ja serkulle, mutta kun ei niin ei. Vaikka tarjolla olisi ollut mm. puun pinoamispippaloa ja risunsilppuamisriehaa. Käsittämätöntä. No, serkku senttäs lupautui alustavasti viikonloppuna piipahtamaan, jos jostain syystä olisi vielä puuta/risua jäljellä.

Pihalta kaadettiin siis kaksi isoa koivua, pienempi kuusi ja vaaaaaaaltava mänty (joka oli n. puolen metrin päässä talosta ja varjosti ikävästi mun huonetta ja vieläpä roskasi kattoa ihan älyttömästi). Iskä toi eilen klapikoneen (vai halkaisukoneko se on) ja mies sillä hurruutti koivua ja ihan kivasti kasaan. Itse heiluin sähkö-moottorisahan varressa ja pilkoin oksia pienemmiksi. (on muuten vasemman peukalon hanka KIPEÄ!). Tänään pihan varustetaso nousee vielä asteella, kun appiukko tuo hakettajan. Eli ei pitäis töiden teko olla ainakaan varusteista kiinni. :D

Ennen nukkumaanmenoa sain eilen vielä pääteltyä miehen siskonpojan villatakin. Tänään yritän saada siihen napit kiinni ja sitten se onkin jo valmis. Jei! Seuraavaksi on tarkoitus aloittaa Kristelin Springtime Swirl, jonka muista neulojista poiketen olen tekemässä vironvillasta. Huivinalut näyttää ainakin Ravelryn keskusteluryhmässä tosi kauniilta, joten toivotaan, että omakin huivi aikoinaan näyttää samalta.

Tiistaina kävin koulupäivän päätteeksi Fiina-neuleen uusissa toimitiloissa ja sieltä mukaan jäi 4 kerää puuvillaa yhteen hys-hys-juttuun. Senkin haluaisin aloittaa pikaisesti. Lisäksi siinä sivussa työmatkoilla ja palavereissa olen neulonut vauvasukkia hyväntekeväisyyteen. Eli vaikka mitään valmista ei ole ollut hetkeen näyttää, niin jotain kuitenkin koko ajan tapahtuu. Jei!!

Mutta nyt töiden kimppuun, että pääsee vappuriehailemaan takapihalle...

Iloista vappua itse kullekin!