Huhtikuun eka neuletyö on valmistunut. Ihan valtaisasta projektista onkin kyse; lankaa kului 15 g! :D

3413732835_2747e18134.jpg

Työkaveri tilasi veljensä tulevalle esikoiselle "jotain pientä" ja jotain pientä sitten teinkin. Ohje näihin "Magic Slippers":ihin löytyy täältä, itse törmäsin siihen Ravelryssa. Lankana Lanett, kulutus tosiaan se 15 g, josta varmaan tuohon virkattuun reunaan (jonka ohje on Lionbrandilta) kului 5 g. Puikot 2,75 mm knitpicksit (iiihanat!), koukku 2,5 mm.

Muutoin puikoilla edelleen helppo pitsihuivi (joka on kyllä tosi helppo, mutta ällö mohairlanka ja halon paksuiset tylpät puikot ei oo hyvä yhdistelmä) ja miehen siskonpojalle neuletakki. Takki alkaakin olla kohta raglan-kavennuksissa, hiukkasen jännittää, että miten sujuu, mutta katsotaan, katsotaan.

Mietinnässä on myös, pitäisikö tehdä miehen siskolle synttärilahjaksi kynsikkäät. Olemme menossa onnittelu- ja tukanleikkuukäynnille ilmeisesti tiistaina, mutta hyvinhän tässä vielä kerkiää.

Ja se olis sitten loma ny! Pidennän pääsiäisen ansiosta jo hieman seuraavalle viikolle menevää talvilomaa vielä muutamalla saldopäivällä, joten töihin paluu on vasta parin viikon päästä. JEI!

Torstaina suuntaamme sitten miehen kanssa Wieniin. Laitoin tänään kyselyä hotellille, josko heillä on jotain matkatavaransäilytysmahdollisuutta, kun menemme kuitenkin aamulennolla ja check-in hotelliin on vasta klo 14. Sieltä vastattiinkin pikaisesti ja kerrottiin, että tod. näk. pääsemme huoneeseen heti, kun saavumme, mutta että tietysti heiltä löytyy säilytystilaa. Laittoipa samaan meiliin vielä loistavat ohjeet, miten pääsemme kentältä hotellille, pari eri vaihtoehtoa. Aivan loistavaa palvelua, ja reissuun lähtee varmasti vielä normaalia paremmalla mielellä. Toivottavasti palvelu jatkuu näin hyvänä perilläkin. :D

Hauskaa palmusunnuntain jatkoa!