En nokkelampaa otsikkoa keksinyt.. :D

Kuulun Ravelryssa lankalaatikko-ryhmään, jonka tarkoituksena on, että jäsenet asettavat itselleen langanosto-säännöt ja  noudattavat niitä sitten enemmän tai vähemmän kuuliaisesti. Omat sääntöni eivät ole kovinkaan tiukat, mutta niissäkin pysyminen näyttää tuottavan ongelmia!!

Koulupäivinä piipahdin Fiinaneuleessa, kuten jo aikaisemmin mainitsin.

Eilen kotiutui Tinttamarellin paketti. Serkulle tuli suurin osa, mutta enpä itsekään ilman lankaa jäänyt, vaan kotiin jäi kolme kerää vaaleansinistä Lanettia. Ne muotoutuvat jossain välissä villapaidaksi lähipiirin pikkupojille. Lisäksi tilasin KnitPicksin 3,25 mm sukkapuikot.

Ja eilen maksoin vielä Tapion kaupan tilauksen. Jannea ja Maijaa oli _ihan pakko_ saada, kuitenkin lopetettu lanka ja silleen. Ja ehkä vaan ihan vähän jotain muutakin pientä. *vihelt*

Mulla oli pitkä kausi, kun ei ollenkaan tehnyt edes mieli ostaa lankaa ja nyt kaikki lankakaupat huutelee kuin viimeistä päivää! Jos edes jotain isoa olisi valmistunut, niin saattaisin tämän ymmärtää, mutta ei. Villatakin jälkeen on valmistunut yhdet hyväntekeväisyyssukat ja aloitettu hys-hys-projektia. Springtime Swirl on edelleen aloittamatta. Ideoita on n. miljoona, mutta startiitti ei todellakaan vaivaa. Nooh. Ehkäpä tämä jossain välissä taas rauhoittuu.

Josko sitä sitten siirtyisi palkkatyön ääreen, että saa noi lankahuutelut jatkossakin maksettua... :D Hauskaa päivänjatkoa!

Ps. yritän jossain välissä saada kuvattua (ja jopa siirrettyä kuvat koneelle) näitä viimeisimpiä shoppailuja. Wienin hankinnatkin on vielä esittelemättä.