Toukokuussa on puutöiden lomassa valmistunut jopa jotain neuleitakin!

Miehen siskonpojan neuletakki valmistui neulomisen osalta kyllä jo huhtikuun puolella, mutta napit sain kiinni vasta toukokuussa.

3494873756_8ac5555e3b.jpg

Lanka Nalle ja Nalle colori. Ohje Novita Talvi 2006. Puikot 3 mm ja 4 mm. Koko 134 cm, kulutus 268 g. Ihanaiset napit Tinttamarellista.

Ja sukat hyväntekeväisyyteen: menevät seurakunnalle kastesukiksi, eli seurakunta jakaa tänä vuonna kaikille kastettaville villasukat ja osallistun neulontaan, kun noita lankoja on (kröhm) päässyt vähän kertymään.

Tässä eka pari, joka on jo valmis ja päätelty, vaikka kuva toista väittääkin:

3494056765_13e8792fb8.jpg

Mukailtu ohje on Novitan kevät 2004-lehdestä. Lankana Nalle, koko 70 cm. Puikot 3,5 mm. Kulutusta en vielä tiedä, en ole sukkia punnannut.

Toiset hyväntekeväisyyssukat on tulossa, eka sukka on päättelyjä vaille valmis. Vaaleanpunaista (tai aika pinkkihän tää on. :D) Nallea on vielä ainakin yksiin sukkiin ja sitten siirrytäänkin siniseen väriin!

Kotona odottaisi vielä hieman puusavottaa. Kaikki varsinaiset klapit on saatu pilkottua ja pinottua, mutta risuja on vielä pari kasaa haketettavana. Mutta vähiin käy, ennen kuin loppuu! Aamulla saatiin jo luovutettua kaikki työvälineetkin haketinta lukuunottamatta pois, eli hyvin on homma edennyt. Mutta onhan meillä toki ollut auttajiakin, joille kiitokset.

Nyt kuitenkin vielä viime puristus duunissa ja sitten kotio. Aah...

Aurinkoista maanantain jatkoa!