Olipahan kiva viikonloppu. Käytiin pariin kertaan melomassa ja myös miehen veli vaimoineen kävi kajakkikaksikkoa kokeilemassa (alunperin oli mietinnässä, että ostaisivat siitä puolet, mutta en tiedä vielä raaskitaanko myydä. :D). Päästiin pidemmälle kuin aikaisemmilla kerroilla (lähdetään aina samasta kohtaa etenemään) ja nähtiin Tuusulanjärveä ihan uusista kulmista. Vielä kun uskaltaisi kameran ottaa joku kerta mukaan... Sille on kyllä suojapussi, mutta mutta.

Blogikonnat pääsivät taas pe-la yöksi ulos, mutta lauantaipäivä oli valitettavasti niin kolea ja sateinen, että otettiin ne takaisin sisään. Sunnuntaina saivatkin sitten nauttia auringosta aamusta iltamyöhään.

Uutta väriä ja mallia sain tukkaan lauantaina miehen siskon toimesta. Samalla pällistelin hänen 10-kuukautista poikaansa. Ihan on isoveljensä näköinen lapsukainen. Saatiin sieltä sitten hymyäkin irtoamaan, vaikka ensin ujostutti niin kovin.

Käsitöissä eteni Eva's shawl. Lanka alkaa olla loppumassa, joten pitänee kehitellä jotain reunusta piakkoin. Tykkään huivista jo nyt ihan hirveästi, vaikka se taitaa mulle ollakin vähän pieni. (tykkään isoista huiveista).

Eilen lähdin miehen seuraksi kun hänen piti käväistä Espoossa hakemassa jotain työvälineitä ja matkalle nappasin mukaan Novitan Suvia ja 4,5 mm sukkapuikot. Tiskirätti pääsi työn alle ja valmistuikin myöhemmin päivän aikana. 4 krs ainaoikeaa ja sen jälkeen Ne on vaan sukat-mallikertaa kunnes rätti oli tarpeeksi iso ja sitten taas 4 krs ainaoikeaa. Lankoja en ole vielä päätellyt, mutta eiköhän rätin tänään saa koekäyttöön.

Kovasti oli autioita jo Tuusulanväylällä kun mies heitti mua tänään töihin. Jee! Omaan lomaan on vielä viitisen viikkoa, joten ehtii hyvin nauttia näistä tyhjistä teistä ja rauhallisesta työpaikasta...

Aurinkoista viikonalkua ja lomailijoille hyvää lomaa!