Viime elokuussa aloitetut sukat on vihdoin saatu päätökseen. Ei siinä kauaa sitten mennytkään, kun vauhtiin pääsi.. Lankana Sandnesin Sisu, kulutus 68 g. Puikot 3 mm metalliset ja ohje tietysti Ullasta.

3644357906_02ef5409a2.jpg

3644357758_e68a045b4e.jpg

Asetin itselleni uudet säännöt Ravelryn lankalaatikkoon. Uutta lankaa ei saa ostaa, ennen lomaa ja ufoutuneet tuotokset pitää joko valmistua tahi purkaa ennen elokuun loppua. Sukat on nyt siis valmistuneet. Seuraavaksi taidan käydä jouluksi 2007 aloitettujen Huopanen-lapasten kimppuun. Niistä puuttuu toinen peukalo..

Ufojen ohessa työn alla on Eva's Shawl (ravlink). Lankana vironvilla, koukku 4 mm. Onpa muuten kivaa välillä virkata!

3643551599_9ddd4d663a.jpg

Ollaan nyt käyty parina päivänä melomassa. Juhannusaattona kivassa pikku tihkusateessa ja eilen vähän kuivemmassa kelissä. Aattona miehen olkapää jumahti, joten reissu jäi lyhyeksi ja eilen mä onnistuin heittämään talviturkin jo rannassa. Note to self: ilmatäytteisen kajakin pohja tulee olla MAHDOLLISIMMAN täynnä.. No, käytiin kuitenkin heittämässä pikku lenkki, vaikka mä olinkin vyötäröön asti uitettu. Kylmä tuli vasta rannassa, kun tyhjennettiin kajakkeja ja tuuli tuiversi ympärillä. Hrrr. Mutta ei mitään sellaista, mitä ei lämmin suihku olisi korjannut. :)

Tänään taitaa kyllä jäädä melonta väliin ja käydään vaan sauvakävelemässä.

Nyt kuitenkin huivin kimppuun. Aurinkoista sunnuntaita!