Jes! Ei oo enää montaa päivää ennen loman alkua!!

Aamulla kävin heittämässä miehen lentokentälle, lähtee pikavisiitille Unkariin. Palautuu sieltä jo keskiviikkona, joten todellisesta pikavisiitistä on siis kyse. Kentältä töihin ajaessani muistin taas varsin hyvin, miksen tykkää ajaa stadissa... Nooh, ehkäpä nämä pari päivää menee. ;-)

Meidän piti kesälomalla tehdä keittiöremppaa, mutta se on jo aloitettu ja eteenpäin mennään vauhdilla. Yksi seinämä on jo kokonaan valmis ja toinen tasoitettu. Uudet valot on asennettu kattoon ja viikonlopun aikana mies suunnittelee tekevänsä uuden katon. Kaappeja on purettu jo ihan kivasti ja uusi keittiö on suunniteltu. Tosin viimeksi eilen pistin suunnitelmat ihan uusiksi.. :D Hups!

Perjantaina nappasin puikoille Laines du Nordin Korall Fancya ja aloitin viimeisimmästä Novitasta ohjetta nro 27, Neulottu naisen slipoveri. Alkuperäinen ohje on Purolle, mutta tuo Korall fancy on aika lähellä puron tiheyttä. En ollut varma langan riittävyydestä, joten jouduin vähän kikkailemaan alussa. Kokeilin toista kertaa eläissäni "Provisional cast on":a. En enää löytänyt käyttämääni ohjetta, mutta idea on sama kuin tässä videossa (youtube-linkki). Huomattavasti helpompaa, kuin aiemmin käyttämäni kahdella langalla kikkailu.

Liiviä neuloessani muistui myös mieleen, miksi paksu lanka + paksut puikot on niin ihana yhdistelmä. Liivi on jo melkein valmis! Lankaa on jäljellä vielä 2.5 kerää, jotka kyllä varmaan käytän alareunan joustinneuleeseen. Kaula-aukkoon pitäisi keksiä vielä jotain, mutta taidan kääntyä varastoista löytyvän valkoisen antiikki-isoveljen puoleen. Mutta kuvia tulee jahka saan valmista.

Vaihdoin myös pitkästä aikaa blogipohjan. Tämä pohja on Blog Valleylta.

Nyt työntouhuun. Tämän jälkeen on enää yksi maanantai ennen lomaa! :D