Kotiin palattiin sunnuntaina suoraan Savonlinnasta, käsi ei oikein kestänyt enää mökille menoa. Heti maanantaina suuntasin lääkäriin, joka määräsi 5-7 päivän tulehduskipulääkekuurin. Samalla reissulla pyörähdettiin miehen kanssa Lankamaailma Nordiassa, josta melko hillitysti tarttui mukaan 11 kerää Gjestalin Knopp:a ja 3 kerää Maijaa.

Ja sen jälkeen onkin sitten remontoitu... Keittiöstä on purettu loputkin kaapit, seinää on laatoitettu, saumatta, putsattu, puunattu, maalattu. Eilen oli vuorossa laminaatin asennus. Valitsimme vähän erikoisen laminaatin ja erikoinen se oli asentaakin! Olemme laminoineet aiemminkin jo useamman huoneen, mutta keittiössä saimme aikaa tuhlattua urakalla. Lähes koko päivä tuhlaantui laminointiin (ruokataukoa ja päikkäreitä lukuunottamatta :D) emmekä edes saaneet lattiaa valmiiksi asti.

Vähän vaille 9 illalla olisi pitänyt ruveta kikkailemaan muutamalla seinänvieruspalalla, seinä kun on vino. Silloin iski stoppi ja ilmoitin, että jatkuu huomenna! Joten jahka saan aamukahvin juotua, on tiedossa siirtyminen taas kuviosahan varteen. Kunhan lattia on valmis, alkaa ikea-seikkailu, eli 17 kaapin kasaaminen. JEI! :D

Vaikka käsi onkin kuntoutunut, ei käsityöt ole yllämainitusta syystä edenneet yhtään. Reissussa mukana ollut käsityöpussi on levällään eteisen pöydällä, ohjeet on edelleen autossa jne. Nooh, ehtiihän sitä.

Osallistun syksyn SNY-kierrokseen ja parin tiedotkin sain jo. Nyt vaan odotellaan lähtölaukausta. Toivottavasti parit on saatu jaettua ok:sti, eikä enää tarvitse vaihtaa paria. :)

Osallistun myös Ravelryn talvi-iltavaihtoon. Kyseessä on ensimmäinen Ravelry-vaihtoni, joten vähän jänskättää!

Mutta nyt mies jo huutelee laminaatinleikkuuseen, joten moro!