Lepakkoverho valmistui vihdoin. Ja tältä se näyttääpi:

Paikoilleen saunan ikkunaan en sitä vielä jaksanut pistää, kun en keksinyt het kärkeen, millä sen olisin sinne kiinnittänyt, kun nastat olivat päättäneet kadota. Spekseinä tässä: ohje Stitch 'N Bitch Crochet: Happy Hooker, lankana Novitan Virkkauslanka, kulutus 45 g, koukku 2mm. Olen melko tyytyväinen tähän, vaikka noi reunuskolmiot eivät ihan kaikkia taiteen sääntöjä ehkä noudatakaan. Mutta saatan toistekin uskaltautua ruutuvirkkauksen pariin, jos vaan sopiva malli löytyy. :-)

Nämä sukat valmistuivat jo jokunen aika sitten ja ovat olleet synttärisankari-saajallaankin jo reilun viikon. Perus-lastensukat, koko 22-24. Nalle Coloria meni 42 g kolmosen puikoilla.

Lauantaina oltiin sukkien saajan isoveljen kanssa käymässä Trooppisessa eläintalossa ja SeaLifessa. Ainakin mulla ja miehellä oli kivaa, toivottavasti vieraallakin. Kuvia otin aika paljon, joista valtaosa on vielä käsittelemättä; koitan saada kuvia jossain vaiheessa tännekin asti. Toi uusi kuvienlisäyssysteemi on mun mielestä jotensakin kökkö, tai sitten en vaan osaa käyttää.

Lauantaina vietettiin myös rapujuhlia. Kivaa oli. :D (ja siihen jääkin selitys niistä bileistä. :D) Kotiuduin kylläkin siivosti jo kympin aikoihin illalla, mies seurasi perässä pari tuntia myöhemmin.

Mutta nyt vielä viimeinen puristus ennen kotiinlähtöä. Moikkelis!