Lokakuun voi kuitata alkaneeksi ainakin neuleiden osalta. (Duunissa eletään vielä vähän syyskuuta, niin ei voi olla varma, missä mennään.. :D)

Appiukolle valmistui joululahjasukat:

Gjestalin Jannea kului 110 g, puikot 4mm. Joululahjaksi on siis aiottu, mutta voip olla, että päätyvät saajalleen jo aiemmin; tällä viikolla alkaa syöpähoidot...

Miehelle piti kanssa tehdä sukat, kun on onnistunut aiemmin tekemäni hävittämään

Gjestalin Janne + Novitan Jussi, 118 g, puikot samaiset 4mm kuin edelläkin.

Ja näitä päätellessäni sain samalla istumalla vihdoin pääteltyä myös jo keväällä valmistuneen pipon!

Jonsen ihan väärin muista, niin Nallea taitaa olla, punaiset raidat omaa koolauserää. Taisin keväällä tarkoittaa tämän hyväntekeväisyyteen, mutta ihan kivasti se omaankin päähän sopii, joten katsotaan. Lankaa kului 58 g, puikkokoosta ei mitään havaintoa.

Nyt on työn alla todelliset kokeilusukat; turkkilainen aloitus varpaista päin, magic loop ja vaikka mitä. Lankana Gjestalin Maija, johon olen jostain syystä ihastunut, vaikka käyttökokemusta ei juuri ole. Ehkäpä se on se edullinen hinta ja kaunis värikartta??

Mutta nyt takan sytytyksen pariin, tulee sen verran mukavanoloisia märkiä rättejä taivaalta, että pelkkä näkeminenkin paleltaa! Onneksi loppuviikolla on luvattu lämpenevää... Kelistä huolimatta aurinkoista viikon alkua!!