Viime sunnuntaina käytiin serkun kanssa pyörähtämässä Helsingin Messukeskuksessa Elma-messuilla. Elman lisäksi messukeskuksessa oli näet myös kädentaitomessut. Messujen eläinpuoli jätettiin kokonaan väliin mun allergiasta johtuen mutta kädentaitopuolella pyörittiin sitäkin enemmän. Lankoja ei kuitenkaan tarttunut mukaan kuin yksi vyyhti. Olen jo pidempään haaveillut hamppulangan ostosta ja kun siihen tarjoutui tilaisuus, niin pitihän siihen tarttua!

Ihana suklaanruskea. tämä muuntuu jossain kohtaa tiskiräteiksi.

Kierrettiin kyllä tarkoin kaikki lankakojut, mutta ei vaan ollut oikeen sellaista fiilistä, että olisi ollut PAKKO saada. Joten jäivät langat sitten osaltamme muiden messuvieraiden ostettaviksi. Ostettiin kyllä kivoja merino-silkkitopseja, joista pitäisi saada huovutettua huivi. Pääsen ekaa kertaa kokeilemaan ihan oikeata märkähuovutusta, onneksi tekniikka on serkulle tuttu...

Ravelryn talvi-iltavaihtokin saatiin omalta osaltani päätökseen, kun sain aiemmin tällä viikolla paketin salaiselta vaihtopariltani. Ja ihanuuksien ihanuushan paketista paljastui:

Ihana kassi, jonka vaihtoparini oli huomannut olevan Ravelryn suosikki-listallani, sekä söpöt kynsikkäät. Näiden lisäksi oli vielä pussillinen mansikkakarkkeja, mutta ne ehtivät, krhm, kadota ennen kuvan ottamista. :D Mutta hyviä olivat!

Torstaina kävin hakemassa sikapiikin. Soittelin alkuviikosta terveyskeskukseen ja kertoivat, että edellisellä viikolla oli ollut 800 ihmistä piikitettävänä. Lähdin siis töistä jo hyvissä ajoin ehtiäkseni varmasti ainakin jonon hännille, mutta yllätyksekseni jonoa ei ollut juuri lainkaan! Vuoronumerojonossa (heh) oli edelläni ehkä kymmenkunta ihmistä ja itse rokotusta piti odotella n. 20 minuuttia, joka kului sutjakkaasti lehteä lueskellen. Rokotteesta ei tullut käden kipeytymistä kummempia oireita, mutta koska elokuinen olkapään tulehdus on vielä hyvässä muistissa, ei kipu ollut siihen verrattuna mitään. Notta helpolla pääsin. Hyvä niin, koska olin perjantaina lomapäivällä, eikä olisi ollut kiva, jos se olisi mennyt kuumeen kourissa!

Käsityörintamalla on ollut hiljaista. Valmiiksi olen saanut vain yhdet sniikerit, jotka ovat menossa joululahjaksi. Niistä kuvia tuonnempana jahka saan niitä vähän pingotettua/höyrytettyä siloisemmiksi. Nyt on työn alla sniikerit miehelle. Notta ehkä se tästä. Jouluun on onneksi vielä hetki... ;-)