Eilen ja tänään on tullut nautittua ulkoilmasta ihan useamman tunnin ajan ah niin ihanaisen haravoinnin merkeissä. Ei sillä, tykkään kyllä haravoinnista ja sitä voisin koko päivän jatkaakin, kunhan joku vaan veisi lehdet pois. Meidänkin pikkutontilla on lehtipuita ihan riittämiin, vaikka pari isointa koivua kaadettiinkin kesällä, joten lehtiä riittää. Ja koska mies oli auttamassa naapurissa, jäi myös pois kuskaaminen mulle. Plaaaah. Mutta nyt on homma tehty taas tämän syksyn osalta. Huh!

Jotain neuletöitä on tässä hiljaiselon aikana valmistunutkin, mutta pimeät illat eivät ole innostaneet kuvaamaan. En kyllä tänäänkään saanut itseäni kameran varteen valoisan aikaan, joten hämärää meininkiä riittää.

Ensin kasa heijastinruusuja:

Heijastimet siis puuttuvat vielä. :D Kaikenkaikkiaan ruusuja on nyt tehtynä 11 kpl, joihin on erinäisiä langanloppuja kulunut 55 g. Käytössä on ollut 3 mm koukku ja ohje löytyi Ravelrysta ja on nimeltään Irish Rose.

Miehen siskonpojalle valmistui raitapaita jo jokunen viikko sitten, mutta en ole saanut kuvattua:

Lankana Lidlissä myynnissä ollut Sportimo, puikot 4 mm ja 4,5 mm, kulutus 107 g. Ohje jälleen Ravelrysta, Raitaritarin raita-asu.

Tällä viikolla kotitui myös yksi arpajaisvoitto! Osallistuin Pelagian blogiarpajaisiin aiemmin syksyllä ja palkintona oli huivi. Ja millainen huivi! Kaunis, valkoinen, kevyt, lämmin... <3 Kuva ei tee todellakaan oikeutta tälle ihanuudelle.

Huivi on siis luonnonvalkoinen mutta aina niin ihana keinovalo kellertää kuvan. :( Kiitokset Pelagialle vielä tätä kautta! :)

Muutoin käsityörintamalla on työn alla sniikerit oman ohjeen mukaisesti ja Betty Cable socks. Joudun tosin purkamaan jo kantapäässä asti olleen sukan, koska se on auttamatta liian pieni. Isommat puikot kehiin ja kohti uutta yritystä!

Mutta nyt vielä hetkeksi Housen vitoskauden pariin ja sitten se onkin taas viikonloppu kulutettu. Huoh.