Vuoden ensimmäiset neuletyötkin on vihdoin saatu pääteltyä ja kuvattua. Kaikenkaikkiaan valmista on tullut 225 gramman edestä, mikä on mulle hyvä alku. :) Lankalakkokaan ei ole tehnyt tiukkaa, kun tämän vuoden puolella on kotiutuneet paketit niin Tapiolta kuin Secretwoolistakin. 

Ja niihin töihin:

Joululahjapipo, lankana SNY:ltä saamani Schoppel-Wollen Reggae. Kulutus 66 g, puikot oli muistaakseni 5mm sukkikset. Hiukka myöhässä jouluun nähden, mutta parempi myöhään jne.

Toinen myöhäinen joululahja. :D Verukkeeksi kerrottakoon, että lahjansaajakin saapui Suomeen vasta viikko sitten. Perussukat koossa 46 seiskaveikan raitalangasta, kulutus 122 g, puikot 4 mm.

Norjalaiset vauvalapaset (rav-link). Lankana Dropsin Fabel, kulutus 12 g. Puikot 2,5 ja 3 mm. Nämä ovat tod. näk. menossa duunikaverin tulevalle babylle, ellei sitä ennen ilmesty muita kohteita. Ja samaa sarjaa tein vielä piponkin:

Sama lanka, samat puikot, kulutus 25 g. Tämä oli mielestäni tosi hauska malli, vaikka hieman ihmettelinkin, että voiko näillä mitoilla TOSIAAN tulla pipoa. Lisäyksiä tehtiin niin, että pipon korkeus oli n. 5 cm, jonka jälkeen aloitettiin kavennukset joka 2. kerros. Olin varma, että pipo jää ihan alamittaiseksi, mutta niin siitä vaan tuli asiallisen kokoinen. Kiinnityshihnat, joita kuvassa vähän näkyy, on tehty i-cordilla. Ohje tähänkin Ravelrysta.

Nyt puikoilla on Ullan ohjeella Uddevallat Maijasta. Toinen on valmis ja toinen puolessavälissä. Seuraavaksi pitäisi tehdä miehelle uusi hartialämmitin ja siihenkin olen jo vähän vinkkejä katsellut. Edellinenhän on tehty Ullan ylösalaisinneuleen spekseillä, mutta tähän seuraavaan yritän saada pyöreän kauluksen, kuitenkin ylhäältä alas neuloen. Niin ja vielä yhdet joululahjasukat pitäisi saada valmiiksi. Voin kertoa, että jälkipistely mustaan sukkaan valkoseilla langalla on hieman haastavaa. Jos tekisin uusiksi, niin todellakin tekisin kuvion kirjoneuleena. Mutta oppia ikä kaikki! ;-)

Iloista sunnuntain jatkoa!