Taas on taukoa pitänyt ja vuosikin on ehtinyt viipeltää jo toiselle kuulle! Vastahan tässä vietettiin uutta vuotta ja nyt pitäisi jo laskiaispullia maistella (ei kerrota kellekään, että ihan vähän on niitä tullut jo maisteltuakin.. ;-)). Eilen palaverin vetäjä totesikin töissä, että puhtaalta pöydältä pitää lähteä hiihto/talviloman viettoon, koska kun sieltä palaa, niin onkin jo helmikuu ohi ja sitä myöten eka kvartaalikin melkein pulkassa ja sitten onkin jo juhannus. Ja niin se kyllä tuntuu menevänkin. Tuskin on saatu vuosi 2009 pakettiin kun oltiinkin jo tammikuun tilinpäätöksessä.

Tämä viikko ei ole muutenkaan ollut mikään voittaja. Tiistain-keskiviikon olin oksutaudissa (yöööks!!) ja nyt yrittää iskeä flunssa päälle, minkä kerkiää. Tänään olisi ollut myös uurnanlasku, mutta mies ilmoitti, että parempi jäädä kotiin. En ihan hirveästi pistänyt vastaan vaan tyydyin kohtalooni. Tuntuu, että pää on ihan täynnä muutenkin ja eiköhän siellä uurnanlaskussa olisi jokunen kyynel tullut kuitenkin vieräytettyä. Viime vkl:n siunaustilaisuus oli jo sen verran kova paikka, että onneksi näitä tilaisuuksia ei ole sen useammin. Tilaisuus oli kuitenkin kaunis ja melko rentokin; paikalle oli kokoontunut satakunta muistajaa ja osallistujat kehuivat tilaisuuden olleen ihan appiukon "näköinen". Hän ei juuri hautajaisista perustanut, joten valtaisaa surujuhlaa ei lähdetty tekemäänkään.

Mutta iloisempaan asiaan. Osallistuin tammikuun alkupuolella "Sekaisin elämästä"-blogin arvontaan, jossa piti arvuutella lankavaraston painoa. Arvaukseni osui lähimmäksi (JEEE!), joten eilen kävin hakemassa paketin postista:

TODELLA ihana pitsiliina, (mä en vaan tajua miten jotkut osaa!), suklaata ja hauska kortti. Kiitos vielä kerran!

Jotain olen saanut valmiiksikin:

Uddevallat Ullasta. Lankana näissä Maija, kulutus huimat 25 g, puikot viimeaikaiset lempparini, eli knit picksin 3.25 mm sukkikset.

Nyt puikoilla on jotain vähän isompaa: February Lady Sweater ravelryn ohjeiden mukaan. Toivottavasti se valmistuu nimensä mukaisesti helmikuun aikana.. :D Lisäksi pitäisi saada vielä viimeinenkin joululahja tehtyä loppuun, sukan vartta puuttuu kuvioineen n. 8 cm, eli ei ihan mahdottoman paha rasti. Kun vielä yhdet junasukatkin on kulkeneet mukana koulu- ja palaverineuleena niin keskeneräisten töiden määrässä päästään kolmeen. Tai nämä ovat niitä "aktiivisesti kesken"-olevia, kaappien kätköistä löytyvistä ei tässä kohtaa puhuta mitään. ;-)

Nyt kuitenkin Big Loven pariin. Hauskaa viikonloppua!