Lopetin tupakoinnin pitkän harkinta-ajan jälkeen helmikuussa ja kysäisin mieheltä, että saanko lahjan, jos olen polttamatta kuukauden. Mies ei ilmeisesti ajatellut asiaa kauhean tarkasti vaan lupasi suorilta ostavansa mulle niin paljon lankaa, kuin jaksan kantaa. No, kuukausi savuttomuutta tuli täyteen joten perjantaina suunnattiin kohti Soukan Menitaa. Kiertelin ainakin tunnin hyllyjen välissä (en ole näissä uudistetuissa tiloissa käynytkään) ja koriin tarttui vähän sitä sun tätä pientä. Sain taas tapella itseni pois mohair-hyllyköistä. Mä en oikeastaan koskaan neulo mohairia, en tykkää sen tunnusta, mutta jokin siinä aina vetää puoleensa. Käsittämätöntä! Lopulta sain kuitenkin ostokset tehtyä ja siirryin kassalle. Ostoksia oli lopulta 2 muovikassillista ja painon puolesta olisin saanut kannettua enemmänkin, mutta eivätköhän nämä taas hetkeksi riitä.. ;-)

Kamenaa, Dropsia, Rowania, Pirkkalankaa, Alfaa ja ihanaa Karen Noe Designin Rustik Natur-lankaa, jossa on silkkiä ja puuvillaa. Ja vähän muutakin. Kyllä näitä kelpaa hivellä tupakanhimon iskiessä..

Mutta noin muutoin tupakaton elämä on sujunut yllättävän hyvin. Pari nikotiinpurkkaa on mennyt, mutta muutoin olen ollut aika "oireeton". Toivottavasti jatkokin menee yhtä helposti.

Lankakauppareissun jälkeen poikettiin vielä Gigantissa ostamassa yhteiseksi hääpäivälahjaksi Wii Sports. Sitä on nyt tahkottu pe-la ja voin kertoa, että neulonnan kovettamat hartiat ovat saaneet kyytiä! Hauskaa, että konsolipeli saa oikeasti näin paljon liikettä aikaiseksi, että lihakset kipeytyy. Tosin vaikutusta voi olla surkealla kunnollakin?

Mutta taidanpa kuitenkin lähteä vähän mätkimään tennistä Wiillä.. Hauskaa viikonlopun jatkoa!