Täällä ollaan edelleen! Noin kuukauteen ei ole tullut neulottua silmukkaakaan, joten senkin takia on blogi ollut kovasti hiljainen. Viikonloppuna vihdoin poimin "tuntemattoman sotilaan"-sukanalun käteen ja sain jopa vartta neulottua hetken aikaa. Inspiraatio on totaalisen kateissa. :( Joulua en vielä uskalla ajatellakaan, koska mitään ideoita ei ole, saatikka sitten valmiita töitä. No, onhan tässä vielä rapiat 80 päivää aikaa?

Jotain positiivista kuitenkin: lankalakko on pitänyt loistavasti! Keväällä mies tarjosi kuukauden tupakoimattomuuden kunniaksi shoppailukierroksen ja sen jälkeen en ole lankaa ostanut. Ei kyllä ole tehnyt mielikään. Hyllytilaa ei kuitenkaan ole juuri vapautunut tuon yllämainitun plääääähkyn vuoksi. Eli lankalakko jatkunee vielä ainakin ensi vuoden.

Sen sijaan aikaa on vienyt valokuvaus. Olen sijoittanut muutamaan uuteen objektiiviin ja niitä olen nyt yrittänyt opetella käyttämään ja samalla tutustunut kameraani vähän perusteellisemmin. Siinä on kanssa laji, josta aina löytyy jotain uutta ihmeteltävää. Myös rahaa näyttäisi saavan ihan kohtuullisesti palamaan tuossa touhussa. Krhm. Jännä, että lankojen suhteen olen ollut aina tosi pihi, eikä hyllystä löydy mitään sen eksoottisempia keriä ja esim. Wollmeise-innostukseen en ole lainkaan lähtenyt mukaan, mutta objektiivikaupassa voi iskeä pöytään useamman sata euroa ilman sen kummempaa ihmetystä. Hups.

Kuvia ei ole nyt tähän liittää, koska sijaitsevat flickrissä, enkä osaa sieltä niitä tänne enää lisätä (pitäis jossain kohtaa siihenkin tutustua), mutta viimeisimpiin kokeiluihin voit tutustusa täällä.

Ja sitten vain aurinkoista viikkoa! Ehkä tämän huonosti nukutun yön jäljiltä jossain vaiheessa herää.