No niin, nyt on sitten taas sekin lusittu. Snif. Kiva joulu oli, vaikka kylmä olikin. Lahjoja tuli riittävästi, mm. huovutuskirja ja villaa, iiiiiiso muistikortti kameraan, kameralaukku (reppumallinen, mitä hartiat ovat pyydelleetkin jo tovin!), karkkia, kirjoja... Huh! Mutta menipähän taas niin vauhdikkaasti koko joulunaika, että. Tuntuu, että joulukuu on livahtanut ohi. Haastatteluja, joulusiivouksen välttelyä, käsitöitä, joululahjoja... Huh! Uusi työnantaja ei vielä ole selvinnyt, mutta ehkäpä sekin vielä jossain vaiheessa selviää! :)

Käsitöitä valmistui täksi jouluksi hyvin niukalti. Käsin tehtyjä lahjoja oli kuitenkin erilaiset ruokalahjat ja mm. sytykeruusukkeet. Tein tänäkin vuonna pari vuotta sitten esittelemiäni läträyspusseja (tuoksupusseja saunaveteen), mutta ne kauppasin jo ennen joulua. :D

Elikkäst, huimaava saldo surkein kuvin esittelyyn. Ei, uusi hieno kamera ei auta, jos kuvaaja ei osaa asetella kuvattavia kohteita "edullisempaan" asentoon.

Toasty Topper-pipo, Knitty Winter 2007. Novita Isoveljeä kului 90 g, puikot 5mm sukkapuikot.

Lovikkaat. Novita syksy 2007. Kaksinkertaista Huopasta kului 140 g, puikot 7 mm.

Dragon Scale mitts. Drops alpacaa kului 33 g, puikot 3 mm.

Surkeita kuvia, tiedetään. Linkkien takaa löytyy parempia! :D

Nyt on työn alla vielä oman mallin mukaan Suomi-sukat maalimaa kiertävälle sukulaispojalle. Viimeisin työkeikka päättyy neulojan onneksi vasta tammikuussa, joten sukat kerkiää valmistumaan.

Yksi pikku villatakki on kiinnityssysteemiä ja viimeistelyä vaille valmis, joten sen pääsen toivottavasti esittelemään piakkoin. Jei!

Mutta jos päivitys taas hieman venähtää, niin varmuuden vuoksi: Iloista loppuvuotta ja onnea vuodelle 2011! ;-)