Osallistuin viime vuonna langanostolakkoon ja se on venähtänyt muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pitkälti tämän vuoden puolelle. Lankahyllyssä yli vuoden shoppaustauko ei valitettavasti juurikaan näy, koska viime vuotta värittivät erinäiset hartiaseudun ongelmat, jolloin neulominen jäi aika lailla totaalisesti. Nyt oli kuitenkin pakko "sortua", koska hyllystä ei löytynyt tarvittavaa puuvillaa. Koska en enää joudu matkustamaan päivittäin Helsinkiin työmatkan takia, päädyin surffailemaan lankoja netistä. Surffailut johtivat Lankakauppa Kujeen sivuille ja koriin tarttui Lily Sugar'n Creamia 7 kerää. Ko lankaa en ole vielä konsaan käyttänyt, mutta nettikeskusteluiden perusteella olen saanut siitä ihan hyvän kuvan. Ainakin kerällä lanka vaikuttaa ihan mukavalta!

Olen tykästynyt noihin KnitPron puikot ja kun samoilla postikuluilla sai, niin piti ottaa 15 cm 2,75 mm puikot. :D

Ja kun olin lankakuvia varten joutunut virittämään "studion" (heh) olohuoneeseen, nappasin kuvauspöydälle myös viimeisimpänä kukintansa aloittaneen orkidean:

Ja toki myös naistenpäivänä saamani ruusu piti kuvata:

Ruusun tosin antoi paikallisen pankin edustaja kävellessäni pankin ohi. Mutta miehen puolustukseksi sanottakoon, että viikko on taas kulunut koulussa 8 - 20 joten kukkakauppaan ei juuri ole kerennyt. Ja sain muutama viikko sitten hienon kaulakorun. ;-)

Nyt kuitenkin edellsiessä viestissä mainittujen pikkusukkien (tai no, ensimmäisen varren) purkuun. Ei osunut palmikot ihan kohdillensa.. Iloista lauantain jatkoa!