Vanhaa kuvaa jouduin kaivelemaan back-up cd:ltä ja kuvan osalta mennäänkin peräti viiden vuoden päähän, vuoteen 2006. Kuva on otettu edellisen kotimme takapihalta, jonne jollain ihmeen kaupalla sain kasvatettua upean auringonkukan.

Pienoista nostalgiatrippiä tuli kyllä harrastettua kuvaa etsiessä. Miten sitä onkin unohtanut jo kaiken noinkin "tuoreen"?

Kuvia läpikäydessäni löysin myös kuvat aikaisemmista lemmikeistämme. Meillähän on siis ollut kasa käärmeitäkin lemmikkeinä, joten käärmekammoiset voivat vaihtaa sivua tässä kohtaa. :)

Ihka ensimmäinen viljakäärmeemme, Leevi. Söpö kuin mikä ja erittäin helposti käsiteltävä tapaus.

Ja brasilian sateenkaariboa Julio. Ei vajan terävin työkalu ja toipa vielä mukanaan punkkejakin, mutta muutoin vallan veikeä. Julio muutti meiltä aikoinaan Oulun suuntaan, Leevi taisi lähteä Vantaalle...

Nyt kuitenkin ylös, ulos ja lenkille! Josko saisi imettyä itseensä vähän virtaa ensi viikon varalle.

Ai niin, käsitöistä vielä sen verran, että työn alla on tällä hetkelle jo viime tammikuussa (krhm, mitkä ufo-neuleet??) aloitettu Febryary lady sweater. Toisesta hihasta puuttuu vielä n. 5 cm ja loput langat käytän vartalo-osan pidentämiseen. Mutta eiköhän se syksyn pakkasille valmistu.. ;-)