Hiukkasen vaikea aihe! Arki pyörii omillaan, enkä sitä niin kuvailem, joten nyt näkyvät kuvat ovat täysin lavastettuja! ;-)

Tylsään arkeen kuuluu tiskaaminen. Meillä on kyllä astianpesukonekin,  mutta välillä menee useampi viikko ilman sen käynnistämistä. Tuntuu turhalta pistää kone pyörimään tunniksi, kun kahden hengen astioiden tiskaamiseen menee vartti. Eikä meillä edes ole arkiastioita niin paljoa, että saataisiin kone täyteen.. No, onneksi tykkään tiskaamisesta ja siitä saa myös hyvän tekosyyn tehdä lisää tiskirättejä! Kaupan rättejä ei juuri ole ostettu ensimmäisten tiskirättien valmistumisen jälkeen.

Arkeen kuuluu tietysti myös kilpikonnalauman palvelijana toimiminen. Tässä valmistumassa monipuolinen ja muutoinkin herkullinen ateria (yeah, right..!)

Ja tokihan armoitettu palvelija myös kuljettaa lounaan ihan konnien nenän eteen. Vallu ja Ninnu jo ruokailemassa, Emmi ja Mimmi vasta harkitsevat ruokalautasen ääreen siirtymistä. Tosin liikkeissä kannattaa olla nopea, muutoin saattaa jäädä ruuat saamatta!