Pitkä hiljaisuus on taas laskeutunut blogin ylle, mutta josko nyt taas saataisiin vähän vauhtia touhuun!

Ensin muutama kuva siitä, mitä viime kirjoituksen jälkeen onkaan tapahtunut..
Pihalta kaadettiin muutama puu. Koivuallergikko oli onnesta soikeana, kun pääsi näitä silppuamaan hakettimella. Onneksi olen lapsena saanut siedätyshoidon yleisimpiä siitepölyjä vastaan joten hommasta kuitenkin selvittiin allergialääkkeen ja hengitysmaskin avulla.

Konnatkin ovat päässeet vähän ulkoilemaan ja naatiskelemaan auringosta:

Ja sitten itse aiheeseen. Miehen suvulla on mökki Joutsan seutuvilla. Tontilla on tällä haavaa vain ns. saunamökki ja pienempi mökki, jossa on wc ja suihkutilat sekä makuutilat kahdelle. Koska miehellä kuitenkin on kaksi sisarusta ja näillä perheet, on mökille ollut vähän haasteellista päästä makuutilojen vähyyden vuoksi (siis useampi perhe yhtäaikaa). Ollaan miehen kanssa puhuttu jo pidempään, että haluttaisiin paikalle oma mökki, vähän omaa tilaa. Koska varsinaiseen mökkirakennukseen ei juuri tällä haavaa riitä sen enempää rahalliset kuin ajallisetkaan resurssit, päätettiin vähän oikaista. Eli hommasimme paikalle toimistokontin, josta "pienellä pintaremontilla" pitäisi muokata meille sopiva mökki.

Kontti saapui paikalle tänään ja täytyy vain ihastella rekkakuskin ammattitaitoa. On ne vaan ihme epeleitä!

Kontti saapuu..

Taiteilua pienellä pihalla

Tässä kohtaa tulevaa "mökinomistajaa" jännitti aika tavalla..
Ja muutama kuva sisätiloista. Kuvassa näkyvät metallikaapit eivät kuuluneet kauppaan. Onneksi..


Kontti koostuu kahdesta väliovella erotetusta tilasta, joista toisesta on tarkoitus tehdä makuuhuone ja toinen jää oleskelutilaksi. Mökillä on jo keittiötilat yms joten meidän mökkiin ei tule kahvinkeitintä ihmeellisempää keittiökalustetta.

Suunnitelmia on vaikka muille jakaa, mutta aloittanemme maalikerroksella ja uudella lattialla, jahka saadaan kasattua vähän harkkoa kulmien alle.

Ensimmäinen askel mökkirempassa otettu! Toivotaan asian etenevän sen verran vauhdikkaasti, että tulee blogiakin päivitettyä useammin kuin kerran kuussa. ;-)