Ja taas on hyvä tovi vierähtänyt viime kirjoituksesta. Hupsista. Tällä välin olen rempannut, matkustellut ja saanut jopa käsitöitäkin valmiiksi asti! Aloitetaan rempasta. Saatiin viime viikonloppuna mökki laminoitua. Hieman muuttaa ilmettä puhdas laminaatti vs 25 vuotias muovimatto, jota on pesty ehkä kerran vuosikymmenessä... Kuva on taattua kännykamerlaatua, mutta saanee tästä jotain selvää:


Laminaatti on Bauhausista, värisävynä hopeamänty. Tykkään! Myös kalusteet on nyt hankittu, joten seuraavalla kerralla saadaan kämppä toivottavasti listoja vaille valmiiksi. Ensi vuonna uusimme varmaankin sisäkaton, tänä vuonna ei vaan aika, raha ja energia riitä.

Ja vielä fiilistelykuva mökkirannasta

Matkailuosuus hoidettiin tällä kertaa Riikassa. En ole ennemmin käynyt ja tykkäsin kovasti! Tosin kierrettiin neljän päivän aikana niin paljon, että ei tartte ihan heti mennä uudestaan. Eli tuntuu, että nähtiin tarpeeksi, eikä mitään oleellista jäänyt näkemättä. Kaunista siellä kyllä oli ja hotelli oli ihana (Hotel Justus, voin suositella estoitta!). Ja tokihan sielläkin piti muutama kuva napsia.

Ja koska me käydään aina kaupunkilomilla eläintarhoissa, niin tässä kuva myös Riikan eläintarhasta:


Melkoisia veitikoita. :)

Ja sitten ne käsityöt! Serkunpojan 3-vee synttäreitä vietettiin eilen. Aloitin lahjanteon jo aikaisin keväällä, mutta kiirus tuli silti ja lisäosia on tarkoitus toimittaa myöhemmin. Tein pojalle siis aakkospussin askarteluhuovasta ja pussiin kasan aakkosia.

Ja nämä sukat valmistuivat jo toukokuussa (?) mutta en ole saanut kuvaa siirrettyä puhelimesta koneelle. Lankana Sandnes Garnin Sisu, kulutus n. 30g, malli oma. Puikot taisi olla 3mm. Sukat annoin fyssarilleni, joka jäi äikkärille kesäkuussa.

Nyt työn alla on itselle puuvillapaita/toppi, kaverin joululahjasukat (krhm) ja isukille uudet huopatöppöset. Ehkäpä niistäkin saan kuvia aikaiseksi ennen joulua??

Iloista kesänjatkoa harmaasta säästä huolimatta!