Tänään palattiin siis risteilyltä. Reissu oli mukava, mutta kovasti väsyttävä! Se on toi meri-ilma, mikä niin kauhiast ramasee. :D Laivalla tapasin ensi kertaa kaverin käsityöintoisen tädin, ja juttua riittikin. Hän on kokeillut jo vaikka mitä tekniikoita, kun taas itse olen monella osa-alueella ihan noviisi. Mielenkiintoista keskustelua!
Tukholmaankin asti päästiin. Sää oli ihanan aurinkoinen, mutta kylmä, ja tuuli "hyydytti" ilmaa entisestään. Kierreltiin miehen kanssa muutama tunti Vanhaa kaupunkia. On kyllä nätti paikka, mutta teiden kunnossapito ei ihan vastaa Suomen normeja... Muutama lankakauppakin löytyi, mutta mitään ei tarttunut mukaan, kun vähänkin kivemmat langat olivat hinnaltaan 200 kr ->!! Tarkistin vielä useammasta hintalapusta, enkä usko lukeneeni kauhean väärin. Joten jätän lankaostokset sitten toiseen kertaan (ja toiseen naapurimaahan..). Mutta vähän kuvaa:
369462.jpg
Tuo on otettu Slussenin vierestä vanhaan kaupunkiin päin. Kävimme moikkaamassa myös Kaarle Kustaata, mutta ei tainnut olla ikkunassa juuri kun pihalla pyörimme. Matkalla vanhasta kaupungista Hamngatanille kuljimme pienen lahdenpoukaman (?) ohi, ja siellä oli valtaisia parvia joutsenia! En missään ole aiemmin nähnyt noin paljoa joutsenia kerralla. On ne kyllä upeita tipuja.
Tänään koitti karu arki, kun suoraan laivalta menin duunin koulutustilaisuuteen. Tilaisuus vielä venyi ennakoidusta, joten loppuvaiheessa oli silmät ihan ristissä. No, onneksi enää 3 työpäivää tällä viikolla, ja sitten pääsenkin jo uusiin tehtäviin.
Aika tuntuu tosiaan nopeuttavan kulkuaan näin vanhemmiten (alkava kolmenkympin kriisi..), sillä vastahan vietettiin uutta vuotta, ja nyt alkaa jo helmikuu???