Oli vähän järkky yllätys, kun tulin blogeilemaan, mutta blogi olikin tyhjä. O_o. Mutta kiitos grandmaster Tuomaksen, yksi meili riitti, ja taas näkyy. <3
Autopaita eteni kaulukseen asti, tosin taidan vähän oikoa enkä tee sitä ihan ohjeen mukaan. Ohjeen mukaan kun pitäisi neuloa 2 cm sinisellä, 4 cm mustalla, päätellä, taittaa kaksinkerroin ja kiinnittä sisäpuolelle. Mä taidan vaan neuloa x cm sinisellä, 1 cm mustalla ja päätellä niine hyvineni.
Tänään avasin myös ekan helmikokeiluni, Helmimeren jättiliskon. Sain sen rengasta vaille valmiiksi, mutta sitten iski tenkkapoo, yhditäminen ei ollutkaan ihan selkeä homma. Tutkailen sitä vielä muista kulmista, ja jos ei selviä, niin eikun yhteys Helmimereen. Osannevat auttaa.
Tämän päivän keilailu peruuntui, kun 75 prosenttia osallistujista ovat enemmän tai vähemmän sairaina. :( Serkku tulee kuitenkin meille syömään, joten käsityö- ja leffatäytteinen ilta lienee taas tiedossa! Jahka tuosta saan tuon autopaidan valmiiksi, niin voi aloitella jotain uutta. Ihanaa!!!