[valitus]Mikskaikkimuutainasaajamäenkoskaaaaaaaan??? *itkupotkuraivarit* Eli Modaa ei olt näkynyt. KAIKKI, siis IHAN kaikki muut on sen jo saaneet ja kehuvat kilvan sen ihania malleja, jotka on kaikki toteutettava heti-nyt! [/valitus]

Eli siis kuten ylläolevasta saattaisi tarkkasilmäinen lukija päätellä, Moda-lehti ei ole vielä ilmestynyt mulle saakka. Kyllä mä mielestäni laskun maksoin... No, toivottavasti ilmestyy, niin pääsee kanssahehkuttamaan. Tuntuu näet saaneen kehuja tuo viimeisin numero.

Muuta käsityöasiaa kertoakseni: HuPo-huivista on valmiina 11,5 palaa. Enää 13,5 tarvitaan! Tosin mallailin noita huiveja vähän, ja totesin, jotta ei siitä millään tule tarpeeksi isoa peittämään mun ladonovi-hartioita (LOL), vaan meneepi lahjaksi.

HuPoon liittyen kaivelin vähän kaappeja, ja löysin yhden käyttämättömän huivin, ja yhden ponchon, jotka lähtevät Koukkuniemeen. Ja koska perjantaina on duunissa seminaaripäivä, niin nappaan sinne koukun ja langan mukaan, ja teen yhden kolmiohuivin salomoneilla. Pitääkin virkkausringistä kysellä, että jos ja kun huiveja nyt kertyy Koukkuniemeen lähetettäväksi valtaisat määrät, niin mitä tehdään ylijäävillä?

UpTown sukista on toinen pari valmis. Aloitin tänään toista, ja jouduinkin sitten aloittamaan sen samaan rahaan kolme kertaa. Ekalla kerralla silmukoita oli liian vähän (mitä sitä suotta ohjeesta tarkistamaan?), tokalla kerralla olin neulonut jo useamman sentin huomatakseni vain, että olin tehnyt 1o, 1n, kun ohjeessa 2o, 2n joustin (edelleen, ohje, mitä sillä tekee??). Nyt kolmas kerta näyttäisi jo toimivan niin kuin pitääkin, mutta sitten iski kotimatkabussissa väsy, ja piti ihan pikkiriikkisen lepuuttaa silmiä illan koitoksia ajatellen.

Ja illalla olikin varsinainen koitosten koitos! Kävin äitini kanssa kävelyllä! Sen siitä saa, kun muuttaa liian lähelle... :D Äitini on siis erittäin innokas lenkkeilijä (kävellen), ja kävelee reilut 100km kuussa. Ja on tehnyt näin varmaankin viimeiset 20 vuotta. Vastakohtana minä, joka olen käynyt kävelyllä viimeksi varmaan, taisi olla kevättä kaksituhatta ja kolme.. No, ei sentään ihan niin kauaa ole, mutta melkein. Liikuntainto ei siis todellakaan ole periytynyt, ja sen huomaa sitten jo ulkonäöstäkin. Lenkki meni kuitenkin ihan kivasti, ja sovimme jo ensi viikon lenkkiajastakin. Pelottavaa... Nyt voikin sit loppuillan maata hyvällä omallatunnolla sohvalla, ja möllöttää. :D