"Hetkeen" ei taas ole tullut blogia päivitettyä. Syytän tätä pimeyttä; kun töistä pääsee kotiin, ei energiaa riitä enää oikein mihinkään. Eikä myöskään kuvausvalot ole ihan parhaita valmistuneiden töitten kuvasta ajatellen. Saatikka sitten lankakauppashoppailujen esittelyyn.

Ei sillä, että valmistuneita jotenkin älyttömän paljon olisi. Appiukolle sain virkattua lippiksen (Novitan Jussi, kahta eri väriä) ja Pelagian ohjeella olen tehnyt yhden patakintaan, joka vielä odottelee päättelyä ja huovutusta. Myös pari saippuapussia on valmistunut, nekin Pelagian ohjeella. Näköjään olen löytänyt suosikki-neulesuunnittelijani.. ;-)

Lankaa ostin tosiaan pitkän tauon jälkeen vähän enemmänkin. Eksyin perjantaina kotimatkalla Fiina-neuleeseen ja sieltä tarttui alelaarista mukaan Janne ja Maija lankoja. Ovat lopettamassa kyseiset lankamerkit, joten olivat 2e/kerä. Mukaan tarttui lankaa parillakympillä, eli siis kymmenen kerää. Varsinaisia suunnitelmia ei niistä vielä ole, mutta katsotaan, katsotaan. Satukynsikkäiden jälkimainingeissa olen näet ajatellut lisäosia kynsikkäiden seuraksi. Tosin mitään kommentteja en ole kynsikkäistä kuullut mistään suunnasta, eli liekö niiden lisäosille tarvetta. Mutta jos sitten vaikka omaan käyttöön.

Perjantaina kävin ensikertaa eläissäni akupunktiossa. Ostin miehelle viime jouluksi lahjakortin akupunktioon ja hän on siellä säännöllisesti sen jälkeen käynytkin. Liekkö sitten kostoksi osti mulle kolmen kerran lahjakortin. Hiukkasen jännitti, mutta neulat iskettiin paikoilleen lähes huomaamatta. Niska-hartia seutua ja rintarankaa oli käsittääkseni tarkoitus hoitaa, joten loogisesti neulat olivat jalassa ja kädessä. Ja yksi alahuulen alapuolella. :D Tosin tuo leuassa ollut oli kuulemma keuhkojen avauspisteessä, mitä se sitten tarkoittaakin. Mies hieman varoitteli, että pari päivää hoidon jälkeen voi olla aika jumissa. Eilinen meni vielä hyvin, mutta tänään iski jumitus. No, ehkä se tästä helpottaa ennen seuraavaa hoitokertaa, eli keskiviikkoa...

Nyt kuitenkin katsastamaan meidän vastinetta Tuntemattomalle sotilaalle, eli band of brothersia. Iloista joulunodotusta!