Tänään kävin Keravalla Sininen kuu-liikkeessä, jossa oli käynnissä loppuunmyynti. Tarjolla oli neulonta-, kirjonta-, koru- ja taidetarvikkeita jopa -70% alella. Mukaan tarttui pari kerää SandnesGardin Kitten Mohairia (sävy 6755), alpakkaa 5 kerää (sävy 9435) ja vielä kolme kerää Sisu Fantasya. Lisäksi ostin sukkavaihtoa ajatellen toistaiseksi salassa pidettävää lankaa. :) Ainoastaan Sisulle on käyttötarkoitus mietittynä, siitä tulee miehelle vähän "miehekkäämmän" väriset sniikerit. Hän kun on kovasti ihastunut noihin nykyisiin. <3. Alpakka ja mohair päätyvät varmaankin jossain vaiheessa elämäänsä huiveiksi. Millaisiksi, en vielä tiedä.
Töissä jaettiin naistenpäivän kunniaksi kaikille naisille ässäarpa. Ja voittohan sieltä napsahti. Peräti 1 euro! Sillä elämä risaiseksi!!! (Mitä siitä, että lankakauppaan meni rapiat 40 eur... *viheltelyä*). Muutoin ei naistenpäivää sen kummemmin juhlistettu, ellei juhlistamisesksi lueta sitä, ettei puoliso nillittänyt ostoksista lainkaan. :D
Opinnäytetyö lähti, toivottavasti viimeistä kertaa, koululle. Tein siihen joitain muutoksia, mutta osassa muutosehdotuksissa työpaikkaohjaajan (= työn tilaaja) ja opettajan näkemykset olivat niin ristiriidassa, että jätin ne muutokset tekemättä, ja laitoin vain opettajalle viestin aiheesta. Katsotaan, riittääkö opella ymmärrys niin pitkälle.
Sukkasillaan-kirjani palautui lainasta, ja pitää sitä vähän silmäillä, josko joku kiva sukkamalli hyppäisi silmille. Jotain ideaa vaihtosukkien mallista on jo, mutta uudet ideat ovat aina tervetulleita!
Ihanaa naistenpäivää kaikille naisille!!