Eilisen liian pitkän ja melko turhan työpäivän jälkeen päätin piristää itseäni muutamalla uudella lehdellä. Stockan lehtiosasto oli sopivasti matkan varrella, ja sieltä tarttui mukaan PaperCraft inspirations (olenhan siis aikojen saatossa tehnyt itse n. yhden käden sormin laskettavan määrän kortteja!), jossa mukana tuli 10 kpl muovisia "templateja" korttien tekoon, sekä erilaisia papereita (jotka myös ladattavissa ilmaiseksi sivuiltaan).
Toinenkin lehti oli korttiaiheinen, Craft beautiful. Siinä kylkiäisinä scrap book-papereita, ja yli 80-sivuinen hää- ja juhlapäiväkortti-opas. Ihan kivoja ohjeita tässäkin. Ohjevalikoimaltaan laajempi kuin PaperCraft.
Kolmantena lehtenä oli Knitter's, johon en aiemmin olekaan törmännyt (mistä voisi päätellä, etten lehtiä osta juuri koskaan.. :D). Ohjeet vaikuttivat todella kivoilta, ja varmasti joku niistä päätyy jossain vaiheessa puikoille.
Muutoin olen vähän selaillut niitä remontin alta pelastettuja käsityölehtiä. Ilmeisesti suomalaiset ovat olleet 80 - 90 luvuilla todella pieniä, valtaosa ohjeista kun tuntuu päättyvän kokoon 42. Tosin en ole sen ihmeemmin senttejä ohjeista tutkinut, josko ihmiset ovatkin pysyneet saman kokoisina, mutta kokonumerot ovat suurentuneet? Mene ja tiedä.
Tänään remontissa on vuorossa työhuoneen pohjamaalaus, jahka tasoite kuivuu. Mies ja isäni keskittyvät saunan rakenteluun. Sauna-Satua seinään vaan, ja huomenna panelit!