Tänään katsomaan Rihannaa. Innostuin neidon tuotannosta kun kuulin Umbrellan n. sadannen kerran. Joululahjaksi tulikin sitten Rihannan levy (Good girl gone bad) jota pyöritin soittimessa hyvinkin säännöllisesti. Joten pakkohan se oli ostaa liput heti kun ne tulivat myyntiin. Keikka on ikärajaton, joten voip olla, että ollaan miehen kanssa melko suuri poikkeama ikäjakaumassa... Nooh, kunhan keikka on hyvä niin ei muulla väliä. Hauskaahan tässä on myös se, ettei Rihanna sovi "normaaliin" musamakuuni pätkääkään. Joku siinä vaan vetoaa.

Ennen keikkaa mennään syömään entiseen kouluuni, eli Ravintolakoulu Perhon ravintola Perhoon. Harmikseni Meksun pastaa ei enää ole tarjolla (lohi + poro), mutta eiköhän sieltä kuitenkin jotain syötävää löydy. Vaikka sitten grillattua poronfileetä. Njam.

Käsityöt on olleet todella hiljaisella vaihteella hamsterikuukauden rutistuksen ja loppukuun ärsytyksen johdosta. Työn alla on edelleen kaverin Lyyra-sukat, jotka aloitin siis jo 29.2. No, toinen sukka sentään "jo" tulossa. Miehen kynsikkäätkin on vielä totaalisen kesken, koska en ole jaksanut kaivaa kirjoittamaani ohjetta esiin. Nooh, onneksi pääsiäisenä on lomaa niin kerkeää neulomaan. Mm. Kummisetä-maratonin aikana. :D

SNY:llekin olen kasannut maaliskuun pakettia, joka lähtee ensi viikolla postiin. Toivottavasti ehtii pääsiäiseksi perille.

Nyt kuitenkin takaisin töiden pariin. Hauskaa viikonloppua!