Ihan pikkiriikkisen taisi aurinko äsken pilkahtaa, kun katsoin sopivalla hetkellä ikkunasta. Vaikka en lumesta välitä, niin voisi sitä muutaman sentin sataa, että olisi edes vähän kirkkaampaa...

Marraskuu alkaa olla lopuillaan ja vaikka suunnitelmia joululahjoiksi oli (= kaikki saa sukat), ei valmista vaan näy. Muutaman kerroksen illassa jos saa neulottua niin hyvä on. Välillä onneksi löytyy enemmänkin draivia ja saa jotain ihan valmiiksi asti. Jonka jälkeen työt hautautuvat odottamaan kuvausta, tietysti. Ja kun ei ole kuvia, niin ei viitsi blogiakaan päivittää, kun on tylsää vain kirjoitella ilman kuvia, you know. Ja oravanpyörä on valmis.

Mutta tänään sain kuvattua viimeisimmän uuden tuotoksen joten pitää samointein pistää tännekin faktaa!!

Satusniikkerit. Malli oma (mukailee satukynsikkäiden ohjetta). Lankana DROPS:n Fabel, puikot 80 cm pyöröt, koko 3mm. Langankulutus 43 g. Koko naisten n. 40. Menossa lahjaksi.

Valmiina olivat mun mielestä ihan hauskat. Tosin huomasin taas, miksi en juurikaan näistä valmiiksi kuvioituvista langoista välitä. Lanka näyttää kerällä tosi kivalta, mutta valmiina työnä se ei sitten enää olekaan niin fantsu. Onneksi näitä Fabeleitakin on nurkissa enää n. puoli kiloa. Huoh.

Lisäksi lähiaikoina on valmistunut entisen työkaverin tuoreelle perheenjäsenelle pipo:

Ohje Novita Kevät 2004, puikot 3mm ja 3,5mm pyöröt, lankana Wool neliraita ja kulutus 31 g. Ja ei, värit eivät livenä olleet ihan noin karut vaan erittäin tyttövauvamaiset. :D

Tällä viikolla siirryin myös teknisessä kehityksessä eteenpäin ja ostin itselleni elämäni ensimmäisen kosketusnäytöllisen puhelimen. Malliltaan on Samsung Jét S8000 ja on se vaan aikast kiva. Vielä kun oppii käyttämään, niin johan alkaa elämä hymyilemään!

Mutta nyt taas neulomuksen kimppuun, Josko vaikka löytäisin jonkun kivan leffan, jota katsastaa samalla... Leppoisaa sunnuntaiehtoon jatkoa!