No niin. Mun huone on valmis ja huonekalut ovat paikoillaan. Ja tältä se näyttää:
975159.jpg

Muistinvirkistykseksi vielä kuva aikaisemmasta olomuodosta:
487452.jpg
Ihan pikkaisen siis vain on muuttunut. :D Ja mitäkö tehtiin?
- kylpyhuoneeseen johtanut ovi tukittu
- kaapistot + pöytätaso poistettu
- katto maalattu
- tapetit revitty ja huone maalattu muutamaan otteeseen. Sivuseinillä vaaleanpunaista rikkomassa harmaita sienellä maalattuja "savukiehrukoita"
- lattia laminoitu.

Kalusteita on tulossa vielä vähän, ovesta vasemmalle tulee lipasto (oikealla oleva lipasto on siihen kohtaan liian iso, joten se joutui vaihtamaan paikkaan), sekä ovesta vasemmalle on tulossa (siivous)kaappi. Oven taakse jää edelleen lämminvesivaraaja, mutta sen yläosaan tulee kotelointi. Niin ja tietysti työtuoli olis ihan kiva! Työpöydässä on säädettävät jalat joten kaavojen leikkaus yms seisomatyö pitäisi olla vähän helpompaa.

Kun olimme saaneet lankahyllyn kasattua (meni muuten aika kivuttomasti!) alkoi erinäisten nyssäköiden ja pussukoiden kerääminen pitkin taloa. Ja niitähän löytyi. Ja löytyi. Ja sitten vielä muutama. Kun kokonaisuus alkoi hahmottua, lähetin serkulle hätähuudon. Tuomio oli lankalakko jouluun saakka, ellei jostain keskeneräisestä työstä lopu lanka. En päässyt mukaan langattomaan lokakuuhun (ostosmatka sovittu etukäteen), joten kovennetaan kisaa: langaton loppuvuosi! Pitäisköhän ihan teetättää nappi sitä varten? :D Tässä kuitenkin vielä lähikuva ahdingon aiheuttajasta:
975162.jpg
Päädyin jonkinlaiseen värijärjestykseen. Toiseksi alimmalla hyllyllä keskimmäisessä lokerossa on mustia lankoja, vaikkeivät kuvassa näykkään. Nyssäköistä paljastui monia lankoja, joiden olemassaoloa en edes muistanut. Mielenkiintoista oli huomata värijakauma. Yleisin vaatevärini on musta ja harmaa, mutta niitä ei langoista juurikaan löytynyt. Sen sijaan kirkkaita värejä oli runsaasti ja usean kohdalla mietinkin, että "what on earth was I thinking???". Eli en keksinyt syytä, miksi tai mihin tarkoitukseen olen esim. kirkkaan oranssin mohairin ostanut.

Muuta käsityöasiaa kertoakseni mainittakoon, että huopasesta on tulossa Novitan ohjeella tossut. Neulottu liina on tällä hetkellä jäähyllä, koska rupesi riekkumaan. Lisäksi pitäisi tehdä vähän kylykavereita.

Ja jotteivat lukijat kuvittelisi remontin olevan jo ohi: vessaan on tänään vedetty vesieristeet ja laatoitus alkaa huomenna. Lauantaina ja sunnuntaina vuorossa saumausta, maalausta, laminaatin asennusta sekä katon tekoa. Ja maanantaina sitten rentouttavan loman jälkeen töihin!! :D