Viime päivinä neuleblogeissa on ollut paljon erilaisia listauksia vuodenvaihteen kunniaksi ja tietysti pitää seurata muiden esimerkkiä! Tällaisia lukuja vuosi 2008 toi tullessaan:

- Lankaa kulutettu 3 968 g.
- Valmiita töitä 42 kpl, joista:
- aikuisten sukkia 5 paria
- vauvojen sukkia 3 paria
- aikuisten pipoja 3 kpl
- vauva/lastenpipoja 8 kpl
- kynsikkäitä/kämmekkäitä 6 paria
- huivia yms 6 kpl.

Kulutus ei ollut suurensuuri, mutta onpahan senttäs jotain! Lisää lankaa tuli varmaan samanverran, tosin viimeisen neljän kuukauden aikana lankaa on tullut vain satunnaisia keriä. Saman linjan toivon jatkuvan, vaikkakin Ogelin uusi lankakauppa pitänee käydä tarkistamassa... :D

Vuonna 2008 tein myös tilaustöitä aikaisempaa enemmän, mikä on tietty kiva. Hyväntekeväisyyteen lahjoitin vain 5 pipoa, vaikka suurempaankin määrään olisi varmasti ollut mahdollisuus. Siihen voisi panostaa tänä vuonna.

Suurimpana neulesaavutuksena tälle vuodelle pidän ehdottomasti ensimmäisen oman neuleohjeen julkaisua. Ehkäpä tänä vuonna saan suunniteltua jotain uutta?

Viime vuonna sain myös liityttyä mukaan neuleohjeiden aarreaittaan, Ravelryyn. "Muutamia" tunteja siellä onkin tullut vietettyä ja ihailtua ihmisten lahjakkuutta. Upeita ohjeita, upeita lankoja, upeita ihmisiä. Näen vuoden 2009 tuovan mukanaan vielä enemmän Ravelrytunteja. :D

Tässä listaus osaltani. Nyt sitten vaan tutkimaan muiden listauksia. Aurinkoista pakkaspäivän jatkoa. :)