Hys-hys projekti valmistui vihdoin. Tosin se ei loppuun asti pysynyt hys-hysinä, kun serkku meni ja liittyi Ravelryyn. Kyseessä oli siis neulefarkut serkun pojalle.

Ohjeen bongasin jo jokin aika sitten Knittysta ja nyt oli hyvä hetki toteuttaa pöksyt. Rowanin Denimiä en valitettavasti löytänyt, se olis varmaan ollut ihanaa lankaa. Tein housut siis ihan tavan puuvillasta, Idenan Cotton Luxia lahkeen "käänteisiin" ja Mondial Fresco Softista loput. Puikot 4 ja 4,5 mm. Kulutus 145 g.

Ja kuvia:

3589075385_c556c73cde.jpg

3589883380_e8a7f7ce5b.jpg

3589883332_4d3d7fbd4e.jpg

Käyttökuvia tulee myöhemmin, jahka saaja suostuu vetäisemään pöksyt jalkaansa.

Muutoin neulerintamalla on ollut _hyvin_ hiljaista. Hartiat on tällä hetkellä sen verran juntturassa, että huimaus on päivittäistä. Hartioiden jumiutumista vastaan taistellaan niin sauvakävelyn, venyttelyn, nyrkkeilyn kuin droppienkin voimin. Ehkäpä hartiat jossain kohtaa alkavat laueta ja pääsee taas neulonnan pariin. Housujen lisäksi valmistuneena on hyväntekeväisyyssukat nro 4. Viidennet on puikoilla. Ihan hirveä hinku olisi tehdä vaikka mitä, mutta enpähän ole saanut aikaiseksi aloittaa mitään.

Mutta vaikka neulonta onkin jäissä, niin ohjeita on tullut selattua sitäkin enemmän. Selaukseen on päässyt myös ompeluohjeita ja ompelukone on taas kaivettu naftaliinista. Toistaiseksi olen saanut vasta leikattua kankaat pariin ostoskassiin, jotka myöhemmin lähtevät Karibian suuntaan. Lisäksi olen kaivanut ohjeita ihan vaatteisiinkiin. Jei! Enää tarttis saada vauhti päälle ja mm. piirtää kaavat. :D

Nyt kuitenkin taas työn touhuun. Rattoisaa keskiviikkopäivää!