Sain vihdoin valmiiksi kaverin tilaamat sukat. Hän ei antanut muita ehtoja, kuin että sukkien pitää olla vaaleanpunaiset ja ei-pistelevää lankaa. Koska perussukat on jotenkin vaan niin tylsät neuloa ja olin epävarma langan riittävyydestä (riitti hyvin, jäi vielä kerä), surffailin hetken ja törmäsin Ullan sivuilla Kristelin Lyyra-sukkiin. Pienten vastoinkäymisten jälkeen (piti mm. konsultoida Kristeliä, kun ei ihan malli uponnut tajuntaan) sain vihdoin ekan sukan valmiiksi. Toinen valmistuikin sitten ihan vauhdikkaasti, kun epäselvyydet oli jo selvitetty.

1392898.jpg
Lankana siis Wool Sävy, puikot 3mm bambut, langankulutus 86g ja koko on toivottavasti n. 37. Vien sukat kaverille tänään, joten selviää oliko oikea koko. :)

Varren kuvioinnista vielä kuva:
1392899.jpg

Nyt vielä miehen kynsikkäät (7-veljestä jättiraita, sinisävyinen) valmiiksi, niin voin keskittyä noihin vauvaneuleisiin. Yhdeltä suunnalta tuli viestiä, että voipi alkaa sinisävyistä mietiskellä. Sinistä löytyy kyllä hyllystä, mutta olen näihin "ensivaatteisiin" varannut lähinnä unisex-sävyjä.

Oikein hyvää, aurinkoista ja munarikasta pääsiäistä!