Eilen kierreltiin miehen kanssa muutama laattaliike, ja kylpyhuoneen laatat löytyivät. Nyt tuttavan kautta tilausta sisään, niin päästään sitten kuun lopussa heti hommiin. Värimaailmaakin vähän mietittiin; makuuhuoneesta tulee rusehtava, kuten nykyisestäkin, ja DVD-huoneesta tulee siniharmaa. Melko vaalea, mutta kuitenkin hieman varsinaista "valkokangasta" (= maalattu seinä) tummempi. Muu asunto saa näin alkuvaiheessa jäädä vain vaaleaksi. Mietin sopivampia värejä sitten myöhemmin. Maalattua pintaa kun on helppo muuttaa, kun sille päälle sattuu!

Viikonloppuna autettiin miehen veljen muutossa. Tavaraa oli ihan riittämiin, ja sunnuntaina tuntuikin jo vähän lihaksissa, että jotain on kanniskeltu. Parin viikon päästä olisi sitten miehen siskon muutto, ja siitä kuukauden päästä meidän muutto. Kotona on jo vähän pahvilaatikoita siellä täällä, kevyesti on pakkausta jo aloiteltu. Meidän muutosta tulee helppo, koska voimme viedä tavaroita uuteen kotiin koko remontin ajan. Esim. keittiöllehän me emme nyt tee mitään, joten nykyisen kämpän keittiön voi tyhjentää lähes ensi töikseen. Uudessa kodissa on myös vaatehuone (!!), ensimmäinen sitten "koti-kodista" muuton jälkeen, joten liinavaatteet yms. sinne vaan.

Löysin vihdoin kivan sukkamallin vaihtoparille. Sukka on jo jonkun rivin edennyt, ja saan ne toivottavasti pian valmiiksi. Tässä välissä pitäisi kuitenkin suurentaa autopaidan kaula-aukkoa. Isopäistä sukua, kuten taisin jo aiemminkin manata...