Huopanen-tossut on valmiit ja huovutettu. En nyt oikein tiedä mitä mieltä niistä olen. Pitää varmaan vähän "tudata" vielä, josko ne saisi paremmiksi. Toinen tossu huopui oikeaan kokoon kahdella pesulla (40 ja 50 astetta), toiseen vaadittiin kolme pesua (40, 50 ja 50 astetta). Eiköhän noista ihan ok tule pienen muokkauksen jälkeen.

Toinen työn alla oleva juttu on ihka ensimmäiset kärjestä neulotut sukat. Toinen sukka on valmiina, toinen pääsi puikoille tänään. Lankana on ihana punakirjava Juvel Multi, josta pidän kovasti. Sukat kylläkin ovat menossa lahjaksi, mutta voinhan ihkuilla lankaa ainakin tämän neulonnan ajan! :)

Kuvia tuotoksista jahka olen kotona niin valoisaan aikaan, että kuvista saa mitään selvää.

Vessaremppa on edennyt hitaasti. Pari kaappia on jo seinällä ja eilen käytiin hakemassa allastasoon vaadittavat osat. Pönttökin on vihdoin ostettu, mutta laitetaan paikoilleen vasta kun kaikki muut liikkuvat osat on paikoillaan. Allastason osat (kansi + kaapiston puut) pitäisi vielä käsitellä. Toivottavasti päästään siihen tänään/huomenna.

Lauantaina olisikin sitten taas yhdet tuparit. Tosin menemme vain kahvittelemaan ja jätämme iltabileet väliin. Illaksi näet on suunnitteilla joulun jälkiruokavaihtoehto ykkösen koemaistelu. :D Viime vuoden joulun jälkiruokaa arvosteltiin niin paljon ja kuulen siitä vieläkin tasaisin väliajoin. Tänä vuonna en siis tee samaa virhettä, vaan koemaistatan jälkkärivaihtoehtoja jokaisessa mahdollisessa välissä! Lauantaina kokeillaan valkosuklaa-juustokakkua dominopohjalla. Ja kun kerran jouluisissa jutuissa oltiin, niin saman tien otettiin pari jouluruokien kanssa sopivaa punkkua maisteltavaksi. Ja joulutorttuainekset. Hups.. Glögiä kun vielä löytäisi!

Nyt taas jatkamaan töitä. Aurinkoista päivää!