Perjantaina alkanut huimaus jatkui koko viikonlopun ja tänäänkin. Olin tänään menossa muissa asioissa lääkäriin, ja kysäisin sitten, että mistä mahtaisi johtua. Samaan syssyyn kun lisätään mystinen, kuukauden kestänyt varpaan puutuminen, pisti täti minut neurologille. Kääks! Ärsyttää tuollainen, että heti kaivetaan esiin pahimmat mahdolliset vaihtoehdot, eikä edes mietitä, voisiko syynä olla vain jumiutuneet hartiat. Tälläkin hetkellä kun tuolla hartioiden tilalla on kaksi tiiliskiveä. Sain lääkäriltä lähetteen myös reumatologille, koska kesällä/alkusyksystä diagnosoitu nokkosrokko ei ota laantuakseen (ilmenee käsien kutinana, suhteellisen ärsyttävää!) ja silloin otetuissa verikokeissa oli reuma-arvot kohollaan. Koska muita oireita ei ole ollut, en ole tuonne reumatologille jaksanut vääntäytyä, mutta nyt lienee pakko. Plaah.
Eilen otin, huimauksesta huolimatta, työn alle Ullan pom pom-huivin, kuten moni muukin blogaaja. Lankana on Viron harhaostos, Schoeller + Stahlin Volare color. Harhaostos siksi, että lankaa on kerällä 50g eli 50m, ja keriä on vain kaksi. Pitää kaivella lankalaatikoita (tai tällä hetkellä lanka-jätesäkkejä..) josko sieltä löytyisi jotain väriltään sinnepäin olevaa, tai muuten soveliasta jatkolankaa. Ostin langan aikoinaan virkattua kaulaliinaa ajatellen, mutta Volare oli siihen liian ohutta.
Työpaikan roskalavalta löytyi tänään työpöydän taso. Huomenna tarkastetaan se miehen kanssa, ja jos se on niin hyvässä kunnossa, kuin päällepäin näytti, lähtee se myös huomenna mukaan, ja siitä tulee työhuoneemme pöytä. Jeee! Eilen lähti myös tilaus osasta maaleja ja kylppärin laatoista saumauslaasteineen yms. eteenpäin. Tavarat saataneen ensi viikolla. Mutta mikä parasta, aiemmista peloista poiketen edelliset asukkaat (miehen sisko perheineen) saakin vietyä tavaroitaan jo pitkin viikkoa uuteen kotiinsa, ja me päästään ihan oikeasti viikonloppuna aloittelemaan siivousta ja remppaa uudessa kodissa. Siinä hälvenee pienet huimauksetkin... :D