Elämä on jatkunut remontin parissa ja hissuksiin pompom-huivia tehden. Uuteen kotiin alkaa pikkuhiljaa kotiutua, kun huoneet alkavat näyttää "omilta". Kph-remontti jatkuu aina vaan, samalla kun työhuonetta rakennellaan, kun keretään. Vähitellen alkaa tuo kph:n remppa ahdistamaan. Mies ja isäni tekevät siellä pitkää päivää niin viikonloppuisin, kuin työpäivien jälkeenkin (Josta aivan VALTAISA kiitos heille), mutta silti tuntuu, ettei mikään etene. Mä vaan haluan omaan suihkuun... :'( No, tänään kuitenkin saatiin jo saumausainetta saunan lattiaan, eli ihan konkreettisiakin etenemisen merkkejä on ilmassa! Nyt on lattia jo pestä ja pyyhitty, mutta aamulla se siis näytti tältä:
584075.jpg
(Kuvaa vähän muokattu valoisammaksi).
Äitini haki minut käymään paikallisessa kukkatalossa, jossa en vielä ole käynyt, vaikka olen Tuusulassa ennen tätä muuttoa asunut 20 vuotta. Hups.. Mukaan tarttui yksi uusi orkidea (orkideat rocks!):
584068.jpg
Kameran säädöt pielessä, joten kuva ei tee oikeutta.
Orkdieakuvauksen jälkeen räpsin vielä muutaman kuvan pihalla:
584069.jpg

584070.jpg
Näitäkin joutui vielä hieman säätämään, kun olivat kovasti pimeitä. Kauhean kesäinen fiilis niistä kuitenkin ainakin itselleni tulee. :)
Nyt takaisin sorvin ääreen, eli saumoja hinkkaamaan! Iloista äitienpäivää kaikille äideille, ja tietty muillekin.