Eilen jäätiin miehen kanssa kaupunkiin, kun piti myöhemmin hakea appivanhemmat laivalta eikä edes takaisin ajelu kauheasti kiinnostanut. Päädyimme leffaan ja katsastamaan Iron Man-elokuvan. Me käydään _todella_ harvoin leffassa, ei välttämättä kerran vuodessakaan, kun kotona kuitenkin on ihan riittävät kotiteatterivehkeet. Olipas kuitenkin kiva käydä. Leffa oli hyvä, hauska ja normaalisti erittäin ärsyttävät kanssakatsojatkin olivat vähemmän ärsyttäviä. Puhelinkin soi leffan aikana vain kerran, eikä siihen vastattu. O_O!

Leffan jälkeen suunnattiin sitten hakemaan appivanhempia, jotka olivat kolmen päivän golf-lomalla Tallinnassa. Säät olivat suosineet ja pelattu oli aamusta iltaan niin, että kaupungilla kiertelyyn ei aikaa juuri jäänyt. Hyvin oli kuitenkin mennyt, tosin tänään ei kuulemma enää golf-kentälle suunnata, vaikka sellainen lähistöllä onkin.

Lomasta puheen ollen; mies lupasi mulle viime vuonna synttärilahjaksi kaupunkiloman. Syistä x ja y matka jäi silloin tekemättä ja kun mies alkoi kyselemään tämän vuoden synttärilahjatoiveita, kysäisin josko se matka olisi mahdollista tehdä nyt. Ja onhan se! Lähdetään heti loman alettua elokuussa ja tarkoitus olisi olla 3-4 yötä. Suosituksia kivoista Euroopan kaupunkilomakohteista otetaan vastaan. Jos ko. kaupungista sattuu tietämään vielä muutamia lankakauppoja niin aina parempi. :D

Itse haaveilen Budapestistä, Prahasta yms, mutta lähestulkoon mikä vaan kohde kiinnostaa. Saksaan en enää halua kun siellä käväistiin edellisellä kaupunkilomalla. Viikonloppuna päästään toivottavasti reissua varaamaan. Ihanaa! Lomalomalomalomaloma!