Huomenta vaan itse kullekin. Tai päiväähän se taitaa olla jo.

Oopperassa on käyty ja kyldyyriä tulikin ihan koko rahan edestä. Sevillan parturi oli "hyvä pätkä", vaikken kreivi Almavivan äänestä niin välittänytkään. Sen sijaan Figaroa, tohtori Bartoloa ja Rosinaa esittäneet olivat kovinkin miellyttäviä. Oopperassa voisi käydä varmaan useamminkin kuin kerran viiteentoista vuoteen. Annoin kertoa itselleni, että "piippuhylly"paikat ovat vain 14 euroa. Sehän on lähestulkoon halvempaa kuin leffassa käynti!

Eilen oli kaverin tuparit. Ilta meni rauhallisesti, joten alkuperäisistä suunnitelmista poiketen ajettiinkin jo yöllä kotiin. Oma sänky on aina oma sänky. Muutenkin olin ilmeisen tylsä vieras, sillä lähes ensitöikseni pyysin emännän 1,5 vuotta kesken ollen ponchon itselleni ja tein sen päättelyjä vaille valmiiksi. Hapsutkin laitoin paikoilleen. Myöhemmin illalla muiden vieraiden lähdettyä kaivoin vielä langan esiin ja tein emännälle pienen salomonin solmu-kolmion leffaa katsellessa. Mut kun ei vaan osaa katsoa telkkaria tekemättä mitään. (Seliseli) :D

Tuparilahjaksi veimme kaverille pyynnöstään pari laudeliinaa ja kylykaverisetin. Toinen oli kaupan tavaraa ja toisen ompelin ihan omin pikku kätösin. Eli tein kaksi päärmereunaa valmiiksi leikattuun kankaaseen. Kauhean haastavaa! Ja jottei tämä itse tehty olisi ollut ihan niin tylsä niin painoin siihen vielä S-kirjaimen saajansa etunimen mukaan.
1000420.jpg

1000421.jpg

Jostain syystä tuo saippuapussi herätti saajassa ja muissa vieraissa ihmetystä. En sitten tiedä miksi. Kuitenkin olivat jotain perverssillä ajattelumallilla varustettuja yksilöitä ja etsivät jotain kaksimielistä tarkoitusta sille. Hmph.

Mies päätti lahjoa mua perjantaina ja toi ihanan korurasian.
1000430.jpg
Kaikkien noiden kilpikonnien alla on oma rasiansa. Kyseessä on balilainen, käsin tehty laatikko. Tupariemäntä sai myös korulaatikon, jonka kannessa oli messinkinen, hopeoitu lisko. Kaunis sekin, mutta tää on mun mielestä silti yli muiden. <3

Nyt kuitenkin lötköttämään taas sohvalle. Oltiin yltiöreippaita ja käytiin jo kävelyllä "aamusta" joten nyt voi sitten ottaa vähän löysemmin. Aurinkoista päivänjatkoa!