Tänään tuli vähän shopattua kirjoja. Ensin eksyin Bookplusin sivuille, ja tilasin sieltä kirjat Making Vintage bags ja Favorite socks. Hetken asiaa pohdittuani palasin jälleen sivuille, ja tällä kertaa mukaan tarttui One-skein wonders. Hups.. :D
Myöhemmin päivällä lähdimme miehen kanssa ajelemaan kohti Kuusankoskea, koska automme oli ollut siellä huollossa (meni rikki, kun mies oli siellä vierailemassa vanhemmillaan, joten oli helpompaa korjauttaa se siellä). Ajoimme sinne Porvoon kautta, ja päädyimme ruokailemaan Pukaron Paroniin. Siellä olikin kirjakaupassa ale, lisäalena -10% jo alennetusta hinnasta. Mukaan lähti Vivienne Boltonin "Tee itse kortit ja lahjarasiat" sekä Dorothy Woodin Metallilankakorut.
Ja kun sillä suunnalla oltiin, niin Korian ABC:lläkin piti jostain kumman syystä käydä. MUTTA! Tässä seuraa historiallinen tapahtuma: En ostanut Novitan tehtaanmyymälästä YHTÄÄN lankaa! Siis kuvitelkaa! Jotenkin ne langat eivät innostaneet laisinkaan. Onko Novita-kiintiöni täynnä?? Apua! No, yhdet puikot sentään sain sieltäkin hommattua.
Tänään käsitöissä ovat edistyneet sniikerit (pääsivät vihdoin puikoille!) ja virkattu verkkokassi, jonka kahvoja yritän saada valmiiksi.
Mutta nyt sitten vaan odottelemaan kirjojen saapumista!