Eilen ilmoitettiin, että myös miehen sisko on raskaana. Hänellä vuorossa toinen, esikoinen täytti juuri viisi. Tämähän alkaa näyttää uhkaavasti siltä, ettei tänä keväänä juuri muuta kuin vauvavaatteita neulota! Onneksi ovat niin pieniä, niin valmistuvat ehkä nopeammin? :D

[vuodatus] Tuskin maltan odottaa, millaiset painostustoimet tämän johdosta alkavat omien ja appivanhempien osalta. Mehän emme todellakaan ole mitenkään lapsirakkaita, emmekä niitä ole hankkimassa (tiedän, lapsia ei niin vaan hankita). Omille vanhemmille tämä info on jo jossain määrin uponnut, eikä siitä vihjailla enää jatkuvalla syötöllä, mutta appivanhemmat eivät ihan vielä ole asiaa tajunneet. Varsinkin nyt, kun muutimme isompaan taloon, ovat he jo lähestulkoon suunnittelemassa lastenhuonetta... Toisaalta, ehkä uusi tulokas saa ajatukset taas pois meistä? (Toivossa on hyvä elää...) [/vuodatus]

Tänään olisi Ruotsin risteily edessä. Kiva, kun on luvattu niin hyvää keliä! Toivottavasti myrsky etenee nopeasti, eikä meri olisi enää illalla kovin myrskyävä. Mitään erityisempää toimintasuunnitelmaa ei reissulle ole, mutta Tukholmassa pitää päästä syömään T.G.I Friday'siin. Ihastuimme ko. ketjuun Trinidadin reissulla ja Tukholmassa käydessä pitää käydä myös siellä, lähempänä en tiedä ketjun ravintoloita olevan.

Tänään pitäisi myös paljastua salaisen neuleystäväni tiedot. Tai siis henkilön, jolle minä toimin salaisena neuleystävänä. Jänskättää!!! Vähän olen jo mietiskellyt, mitä SNY:lle lähettäisin, mutta katsotaan mitä hänen ilmoittautumiskirjeessään on ja muutetaan suunnitelmia tarpeen mukaan!

Tulin myös ilmoittautuneeksi lankahamstereihin. Tähänkin osallistun ensimmäistä kertaa, joten paljon ensiaskelia tiedossa tänä keväänä!

Mutta näistä ja muista lisää reissun jälkeen, nyt täytynee alkaa töihin! Ihanaista viikonloppua, ajakaahan varovasti!