Ostin jokunen vuosi sitten ensimmäiset kool-aid pussit ja myöhemmin voitin niitä vielä Pelagian arvonnasta lisää. En ole kuitenkaan uskaltautunut niitä kokeilemaan, vaan olen tyytynyt ihailemaan muiden koolaustuloksia. Viime viikonloppuna laitoin kuitenkin yllytyshullulle serkulle ( :-D ) viestin, josko nyt kokeiltaisiin, miten homma toimii. Eilinen ilta meni vyyhdittäessä lankoja. Koekaniineiksi joutuivat vajaat kerät Novita Woolin valkoista ja luonnonvalkoista lankaa, anopilta saatu epämääräinen kerä (epäilen Nalleksi) ja valkoinen seiskaveikka.
Ilun pieni koolausopas oli opiskeltu tarkkaan ja varmuuden vuoksi oli vielä läppäri vieressä, että pystyi siitä tarkistamaan ohjeita. Ja sitten hommiin!
Eiköhän näillä jokunen lanka saada värjättyä:
1462179.jpg
Pusseja on tässä vaiheessa jaettu jo vähän värjäyssuunnitelmien mukaisiin kasoihin.

Seuraavaksi langat pääsivät kylmään kylpyyn:
1462180.jpg

Lemon-lime on aika herkun väristä...
1462183.jpg

Eikä Berry Blue paljon parempi ollut:
1462186.jpg
Mies halusi välttämättä maistaa näitä, vaikka yritinkin estellä. Jos aineella saa langan värjättyä, ei se välttämättä ole ihan valtaisa makuelämys...

Mutta lopputulos oli aikast kiva ja serkku jo varasikin tämän "Mokkulalle", eli tulevalle perheenjäsenelle.
1462177.jpg

Tästä piti tulla kelta-orassi, mutta koska keltainen oli niin hailakka, piti keitellessä vähän säveltää. Lopputulos on kuitenkin mieluinen:
1462185.jpg

Näin ekalla kerralla lähdettiin aika vähillä langoilla liikenteeseen. Kool-aidejakin jäi vielä, eli jahka saan langat vyyhdille, taidan kaivaa kattilan ja värit taas esiin. :) Nyt vaan odotellaan, että langat kuivuu ja pääsee tekemään niistä jotain!! Tuosta punaisesta haluan saada paremman kuvan, koska se oli värjäyksistä ehdottomasti mieluisin. Kivaa ja helppoa oli joten palannen tosiaan tähän hommaan vielä toistekin.
1462188.jpg
Käytetyt värit + langat vasemmalta alkaen ovat:
Nalle?: Blastin' Berry Cherry + Orange + Berry blue
Luonnonvalkoinen Wool: Blach Cherry + Cherry + Berry Blue
Valk. Wool: Lemon Lime + Berry Blue
Valk. 7-veljestä: Lemonade + Blastin' Berry Cherry + Orange.