Terveiset Savonlinnasta! Matkaa on nyt tehty miehen kanssa neljä päivää ja huomenna kääntyy pikku-pösön nokka kotia kohden. Meidän piti jatkaa vielä miehen vanhempien mökille, mutta mutta. Mulla on jo muutaman viikon ajan ollut vasen käsi vähän kipeän oloinen. Olen kuvitellut sen johtuvan vain siitä, että olen töissä käyttänyt satunnaisesti hiirtä vasemmalla kädellä, joten tottumattomuuttaan olisi kipeytynyt.

Ensimmäisellä legillä kohti Imatraa käsi kuitenkin kipeytyi kipeytymistään ja kun pääsimme toisena päivänä Kiteelle, käsi oli jo kunnolla kipeä. Kolmantena päivänä oli pakko suunnata jo apteekkiin, josta mukaan tarttui niin kolmioliinaa kuin muitakin tarveaineita. Eilinen ja tämä päivä on siis kuljettu särkylääkkeen ja kolmioliinan turvin. Ilmeisesti olkapää/hauis-seutu on tulehtunut/venähtänyt/muuten vaan kettuilee joten mukaan otetut käsityöt on saanut suosiolla unohtaa.

Lankaakin tarttui mukaan vaan Kiteen K-kaupasta, 10 kerää Puroa, kun halavalla sai...

Muutoin reissu on ollut kiva. Keli on ollut tosi suotuisa, ollaan nähty Imatran koski, Kiteen eläinpuisto, Jojensuu, syöty vetyä ja atomia, lörtsyä jne jne. Nyt ollaan tosiaan Savonlinnassa, ihanassa hotellissa ihan Olavinlinnan vieressä. Kaunista!

Ja sitten taas käsi kantositeeseen ja lepuuttamaan.

Hauskaa viikonloppua!