Päättötyö nimittäin. Vielä pitää muutaman lähteen julkaisupäivä tsekata,  ja vielä kertaalleen tarkistuttaa duunissa, mutta suurin osa hommasta on siis takana. Juhlistimme valmistumista eilen käymällä stand-up illasta. Oli hyviä esiintyjiä peräti neljä kappaletta! Illan MC oli todella mukaansatempaava, ja se vaikutti myös esiintyjiin. Olemme samassa paikassa käyneet useamman kerran ja yleensä siellä oleva MC on jotenkin vaisu, ja sen myötä varsinaiset esiintyjätkään eivät pääse vauhtiin. Mutta näin ei siis onneksi ollut tällä kertaa. Ensi kertaa odotellessa!
Sitten käsityöuutisia. Huutelin männäviikolla apua Ihanitsessä, kun pitäisi vauvakortti tehdä, mutta en näe kannattavaksi oman leimasimen ostamista, kun ei kaveripiiri tai suku ole kovinkaan lisääntyvää sorttia. MiaS ja taava vastasivat huutooni, ja lähettivät hirvittävät kasat leimoja! Nukkuva vauva on MiaS:n ja vaunut taavan.
388325.jpg
Taava lisäsi lähetykseensä vielä ihanan ammunkin:
388321.jpg
Kuvan muokkaus "muussasi" leimaa hieman, pahoittelen sitä. Molempia vauvaleimoja tuli lukuisia kappaleita, eri väreillä leimattuna, eri papereilla. Ihanaa!! Enää pitää kasata kortti, teen varmaankin molemmista versiot ja mietiskelen sitten, kumman pistän eteenpäin.
Eilen Tarjousladossa (tarjoustalo) mukaan tarttui myös Novitan uutta nalle coloria. Ihan pakko oli ostaa, kun väri on näinkin herkullinen:
388332.jpg
Vähän vaaleampihan se oikeasti on, mutta tämä antaa vähän osviittaa niille, jotka eivät vielä ole lankaan törmänneet. Ostin vain yhden kerän, sillä mulla ei ole mitään haisua, mitä tästä teen...
Liivi on edennyt viikonlopun aikana hyvin, ja saan sen varmaankin resoreja vaille valmiiksi vielä viikonlopun aikana. Olen myös vilkuillut salomoninsolmujen kolmiohuivi-ohjetta sillä silmällä, josko nuo anopilta kotiutuneet langat haluaisivat muotoutua huiviksi. Lanka vaan on valkoista, joten pitänee uskaltautua koolailemaan jossain välissä. Minä ja valkoinen ei tulla lainkaan toimeen, vaan onnistun valkoisen sotkemaan silmänräpäyksessä, ja yleensä vielä jollain ruoka-aineella, joka ei lähde irti millään. :oops: