Se olis sitten taas päivityksen aika. Piti päivittämäni jo eilen, mutta saimme illalla suru-uutisia; miehen isä oli nukkunut pois. Hän oli sairastanut jo pidempään, mutta oli vielä uutta vuotta jaksanut juhlistaa muiden mukana. Meni sitten nopeasti huonoon kuntoon ja lopulta mitään ei, kipulääkitystä lukuunottamatta, ollut tehtävissä.

Mutta sitten siihen päivitykseen. Hiljaiseloa on pitänyt niin blogissa, kuin käsityörintamallakin. Joululahjaksi sain sentään puristettua muutaman tuotoksen (ja muutama jäi jälkitoimitukseenkin..)

Lacy baktus-huivi. Lankana Sandnesin Sisu, puikot 3,5 mm, kulutus 59 g.

Muutama saippuapussi taasen, naapureille menivät nämä. Sisältönä Body Shopin oliivi-saippua. Kalalankaa kului 49 g.

Thuja-sukat kävivät kool-aid kylvyn kautta ja päätyivät anopin lahjapakettiin. Värjäyksistä tuli mielestäni aika kivat:

Ja jotain ommeltuakin lähti lahjaksi! Nimittäin heijastimia:

Idea on luvalla pöllitty blogimaailmasta. Lahjansaajien puoliskoille lähti sitten heijastinruusut. Ostin jokin aika sitten metrin heijastinkangasta, josta puolet lähti serkulle. Suunnitelmat olivat suuret, mutta tällä hetkellä minulle jääneestä puolemetrisestä on n. 98% jäljellä. Mutta eiköhän heijastimille ole tarvetta vielä tämän talvenkin aikana. ;-)

Liityin Ravelryn Lankalaatikko-ryhmän totaalikieltäytyjiin, joten olen langanostolakossa koko vuoden 2010. Lankaa saa kuitenkin vastaanottaa lahjaksi tai lahjakortin muodossa, eli toivottavasti ihan kuivaa vuotta ei ole tulossa. Varastoja piti tietysti täydentää vielä vuoden viimeisenä päivänä. Eilen kotiutui Tapion paketti, jossa oli mm. Dropsin Delightia, Gjestalin Frostia ja Jannea, Kauhavan Kangas-Aitan Sukkista ja Marks & Kattensin pellavalankaa. Tosin jo olemassa oleva lankavarastokin on sen kokoinen, että sillä ehkä juur ja juur vuoden pärjää.. ;-) Kun vielä ottaa huomioon, että vuonna 2009 lankaa kului hieman päälle 4,2 kg, niin lakkoiltavaa voisi riittää useammaksikin vuodeksi.

Mutta nyt rauhallisen illanjatkon pariin. Jos saisi edistettyä vielä yhtä roikkuvaa joululahjaa.