Plaah. Remppaa siis edelleen. Putkimies kävi eilen korjaamassa pesukoneliitännän, eli ainakin pyykkiä pääsee pesemään! Tänään tai huomenna hän tulee kytkemään suihkun paikoilleen. Kph:n yhteydessä olevan wc:n lavuaari jää vielä kytkemättä, koska mies vähän "kikkaili" uuden lavuaarin kanssa ja sai sen rikki. No, onneksi se ei ollut kovinkaan kallis hankinta.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sauna on nyt paneloitu (ja on muuten tosi ihana!!!), ja kylppäri saumattu. Tänään olisi vuorossa silikonin levittelyä sinne tänne.

Negatiivisempana uutisena onkin sitten takkahuoneesta löytynyt kosteus. Kyllähän se löytyi jo rempan alkumetreillä, mutta ei ole kuivunut toivomammalle tavalle. Tod.näk. joudumme repimään takkahuoneen lattian auki, poistamaan vanhat märät villat ja korvaamaan ne uusilla. Jippii. No, sitä ei oteta työn alle ihan heti, koska kosteutta ei ainakaan kerry enää lisää, koska takkahuoneen kautta pihalle johtanut vesiputki katkaistiin, eikä se pääse enää tihkumaan.

Eiliseen iltaan saatiin vähän ylimääräistä jännitystä kadonneen kilpikonnan muodossa. Konnat ovat vanhemmillani remppaa paossa, ja seitsemän aikoihin äitini soitti, että yksi konnista on karannut. Lähdin siltä istumalta ajamaan koti-kotiin ja auttamaan äitiä etsinnöissä. Kollasimme pihaa muutaman tunnin ajan ilman näkyvää tulosta. Tosin äidin kukkapuskat tuli käännettyä melko tehokkaasti... Yhdeksän aikoihin mieheni saapui paikalle. Hän konnan sitten kaivoikin esiin rappusten alta. Ja rappusten alusta oli siis tarkastettu noin viisi kertaa.... Konna oli oikein hyvinvoivan näköinen ja lähinnä hämmentynyt saamastaan huomiosta. Äiti uhkasi, ettei konna enää heilläoloaikanaan tule päivänvaloa näkemään. Ehkä parempi niin!

Käsityöt eivät ole vieläkään edenneet. Lähimpänä tavoitteena olisi tehdä duunikaverin tulevalle vauvalle sukat. Olen melko varma, että mulla on sopivaa woolia jo kotona, mutta en ole saanut käytyä lankakasseja vielä läpi. Ehkä tänään?