Mummoni kuoli heinäkuussa ja eilen kokoonnuimme suvun kesken käymään jäämistöä läpi. Paljon oli turhaa ja huonokuntoista tavaraa, mutta moni teki myös "elämänsä löytöjä", mm. lapsuuden valokuvia ja leluja, joilla oli "aina" leikitty. Tavaroita käytiin läpi hyvässä hengessä ja kukin otti, mitä katsoi tarvitsevansa. Itse poimin mukaan joitakin tavaroita, perässä seuraa vielä lipasto, jota ei eilen saatu vielä kulkemaan.

Tällaista tarttui mukaan:
1022590.jpg
Valkoinen kori valkoiselle langalle :) Korissa oli muutamia jämäkeriä valkoista lankaa. Kasa erilaisia puikkoja, muovia ja metallia, sekä "nappilaatikko", joka odottaa vielä läpikäyntiä.

1022591.jpg
Serkku ehti varaamaan virkkauskirjan, joten itse otin Kutomisen käsikirjan vuodelta 1946. Kuvassa oikealla yläkulmassa Hiihtokengän nilkkuri ja sen alapuolella vain satunnainen aukeama kirjasta. Sen enempää en kirjaa ole vielä selannut, joten en tiedä millaisia aarteita sieltä vielä paljastuukaan.

Muutoin kerrottakoon, että lauantaiset pikkujoulut olivat riemukkaat. Valkosuklaa-domino-juustokakku valittiin joulun jälkiruuaksi ja punaviineistä totesimme vain, että jouluksi tarvitaan laatikkoviini. :D Ehkäpä tästäkin syystä tavaroiden läpikäynti oli hieman vaisua.

Käsitöissä ei mikään ole edennyt. Kesken on niin sukat kuin duunikaverin lapsen ponchokin. No, tänään toivottavasti edes poncho vähän etenee. Bussimatkallakaan en neulonut unen taas yllättäessä. Pieni shokki olikin sitten kun silmät avasin ja ulkona oli ihan pimeää. Helsingistä lähtiessä kun oli vielä kohtuu valoisaa. Tästäkö se kärvistely nyt sitten taas alkaa? No, johan se ennen joulua tietty alkaa päivä pitenemään, mutta silti.

Leppoisaa viikonjatkoa!